Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2482 hlasů v anketě 2482
ne
3658 hlasů v anketě 3658

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Cizinecká policie - ředitelství

Kontaktní údaje - ředitelství Cizinecké policie.

Cizinecká policie Praha - ředitelství

Olšanská 2 -pošt. schránka 78
130 51 Praha 3
tel:: +420 974 841 219 – sekretariát ředitele; fax: +420 974 841 093
e-mail: krcpp@mvcr.cz
ID datové schránky: ybndqw9

Tisková mluvčí:
kpt. Mgr. Kateřina Rendlová
Kontakt pro novináře: tel: +420 974 841 605
e-mail: pis@mvcr.cz

Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Kachmali | 28. 03. 2011 - 18:14:29

Bývalá CCCP-letáčkáři

Až se přátelé z cizinecké někdy budete nudit a budete chtít zalovit ve vodách letáčkářů (jestli jsou to ovšem pro Vás dost velké ryby),podívejte se někdy večer po 23té hodině do ulic Melantrichova,Karlova,Husova,Skořepka,Jilská,Liliová,Uhelný trh a v okolí Novotného lávky.Asi budete překvapeni jaký úlovek Vám uvízne v síti!
Jedná se vesměs o ilegály-naháněče do erotických podniků. Tato individua jednak nabízí reklamu do nočních erotický podniků (což zákon a vyhláška HLMP přímo zakazuje), ale v poslední době si přibrali i jako formu přivýdělku i distribuci různých lehkých i nelehkých drog!!!Jedná se zejména o naháněče do klubů Rio,Magic,Faraon,Pussy de luxe a dalších.
Chápu že máte hodně práce ale na druhou stranu věřím že právě zde by mohlo začít čištění ulic od lidí kteří ani ze svého zisku (mimochodem v řádu několika tisíc za noc) ani neodvádí daně,překračují zákony ČR a navíc svým podvodným jednáním kazí dobré jméno Prahy.
Díky Kachmali

VerchaS | 15. 11. 2010 - 13:54:19

Cizinecka Policie reditelstvi

Takze musim nez jen souhlasit s prispevkem vyse popsanym. My jsme se vypravily jen pro 'pozvani' maminky meho manzela na Vanoce na cizineckou policii. Nejenze doba cekani byla 6 hodin, jednani nekterych pracovnic na urade je naprosto neunosne - drze, sproste a urazlive. S ceskymi obcany jednaji jako s povlem a nechci ani vedet jak se chovaji k cizincum!!! Damy by si mely uvedomit, ze jsou placene z nasich dani a proto by se mely chovat k obcanum CR i cizincum s uctou! Dalsi tresnicka na dort byl jejich hromadny odchod na obed - coz si vetsina z nas ani dovolit nemuze jelikoz 'business' jde prvni..

IL | 09. 07. 2009 - 09:09:49

přihlášení cizince

Pokud se někdo v těchto dnech snažíte nahlásit příjezd zahraničních osob k vám na návštěvu, tak se připravte na to, že strávíte na cizinecké policii několik hodin až dnů!! Včera jsme se o to v odpoledních hodinách snažili marně - fungovala jedna kancelář! (jak je to možné opravdu nevím) a pořadová čísla byla již vybrána. Pracovnice úřadu nám doporučila, abychom přišli dnes v 7.30 a když jsem došli, tak nám bylo sděleno, že čísla budou vydávána až kolem 9.30 a to už byl před úřadem hlouček cca. 100 lidí. Nestálo by za to, vážený úřade, přidat pracovníky? Cizinci sem nejezdí proto, aby trávili svůj čas na úřadě, ale proto, aby si tu užili svou dovolenou... Velice ocením (a myslím, že i spousta dalších lidí), když mi nějaký kompetentní pracovník poradí, co udělat, abychom dodrželi zákon, mohli cestovat po ČR a přitom netrávili veškerý čas na cizinecké policii... Děkuji IL


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama