Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2498 hlasů v anketě 2498
ne
3682 hlasů v anketě 3682

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Městská policie Kolín - parkování u Kauflandu

obrázek ke článku: Městská policie Kolín - parkování u Kauflandu

Další z řady vašich příspěvků o chování strážníků Městké policie. Tentokrát fotograf zachytit porušení pravidel příslušníky Městské policie Kolín.

Posílám Vám další příspěvek z oblasti arogance městské policie.

Dne 1.6.2009 kolem 18 hodiny jsem spozoroval příslušníky Městské policie Kolín jak vesele nakupuji v Kauflandu v Kolíně. Překvapení mě čekalo venku, kde na zákazu zastavení pohodlně parkovalo jejich služební auto (viz přiložené fotografie). Upozornil jsem na jejich chování starostu města Kolína ještě téhož dne v 19:45 e-mailem, ale do dnes jsem mu nestál za odpověď.

Ing. Ondřej Kropáč

Městská policie Kolín >>

obrázek ke článku: Městská policie Kolín - parkování u Kauflandu obrázek ke článku: Městská policie Kolín - parkování u Kauflandu obrázek ke článku: Městská policie Kolín - parkování u Kauflandu obrázek ke článku: Městská policie Kolín - parkování u Kauflandu
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Koudelka | 08. 08. 2010 - 01:25:25

Fotograf pachatelem

Nepochybně máte štěstí, že ony osoby na vámi pořízené fotografii nevědí že jste je fotil, natož zveřejnil na internetu. To by byla žaloba jak vyšitá, že byste nestihl mrkat!

Karlík | 08. 08. 2010 - 21:24:20

fotograf pachatelem

Pořizování fotografií na místě veřejně přístupném není zakázáno. Tyto fotografie lze použít i pro zpravodajské účely. nebo si myslíte, že televize se někoho ptá, když natočí osoby třeba na koupališti či v supermarketu?

Karlík | 08. 08. 2010 - 21:31:50

A je to 1:1

To je taky dobrý. Někdo upozorňí na přestupek a všichni budou hledat špínu na něm. Takže podle vás nějvětší gauner není ten, který přestupek páchá, ale ten, který na něj upozorní či náhodou vyžaduje za něj postih. To znaméná, že policisté, kteří páchají přestupky nejsou gauneři, ale ti kteří po řidičích vyžadují třeba zaplacení pokuty za jízduna červenou. Fakt by jste se měl zamyslet sám nad sebou.

Coudy | 24. 06. 2009 - 12:45:37

A je to 1:1

Pane Kropáčku, kdo je bez viny, ať hodí kamenem. Vy ve své snaze po spravedlnosti také pácháte přestupky. Jak jinak totiž nazvat to, jak se producírujete po komunikaci. Pravidla pro chodce jsou jasně dána zákonem o pozemních komunikacích a ta jste zcela zjevně porušil. Je totiž úplně jedno, jestli s foťákem poskakujete po komunikaci u Kauflandu nebo po hlavní třídě. Takže až budete příště poukazovat na jiné, neporušujte stejný zákon a foťte bezpečně z chodníku (nebo krajnice). Pro Vaší odpověď Vám jen sděluji, že nejsem místní strážník ani policista. Tak a teď do mě!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama