Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2499 hlasů v anketě 2499
ne
3683 hlasů v anketě 3683

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Parkování policejního vozu v Praze

obrázek ke článku: Parkování policejního vozu v Praze

Zaparkovat v Praze bývá velkým problémem. Řidič jednoho z policejních vozidel to však vyřešil po svém. Předpisy musely jít stranou.

Dobrý den.

 
Dnes 25.2.2010 kolem 11. hodiny jsem byl ohrožen parkujícím autem při přecházení ulice po přechodu u křižovatky ulic Novákových x Heydukova v Praze 8 - auto mi překáželo ve výhledu. Na přiložené fotodokumentaci je zřejmé o jaké auto šlo i jakého přestupku se dopustilo. Žádám o vyšetření tohoto přestupku.

Děkuji. J. Kotouč

obrázek ke článku: Parkování policejního vozu v Praze obrázek ke článku: Parkování policejního vozu v Praze obrázek ke článku: Parkování policejního vozu v Praze obrázek ke článku: Parkování policejního vozu v Praze obrázek ke článku: Parkování policejního vozu v Praze
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama