Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2496 hlasů v anketě 2496
ne
3679 hlasů v anketě 3679

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Jak snadno zaparkovat v Ústí nad Labem

obrázek ke článku: Jak snadno zaparkovat v Ústí nad Labem

Porblémy s parkováním řeší každý jinak. Podívejte se jak rádoby nedostatek parkovacích míst vyřešili policisté v Ústí nad Labem.

Oznamuji tímto přestupek policisty - stání v křižovatce. Jde o křižovatklu ulic Kramoly a Mánesova, Ústí nad Labem, 9.4. okolo 9. hodiny vozidlem na fotografiích (RZ 1 L24870).

Jan Novák

obrázek ke článku: Jak snadno zaparkovat v Ústí nad Labem obrázek ke článku: Jak snadno zaparkovat v Ústí nad Labem
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Mijamoto | 03. 07. 2013 - 23:57:38

???

Je možné, že by někdo byl tak hloupý? Jaké body? Za stání v křižovatce? Když, tak si aspoň nevymýšlejte, za tohle body nejsou!!! Také není zřejmé, proč tam tak stojí? Výjezd na tísňovou linku? Kdyby tam stála takhe sanitka(stejný přestupek), také by jste to takhe trapně fotili a dávali na net? Mezi náma, někdy je policie na místo volána oznamovatelem, ještě před sanitkou. Pokud teda konali v rámci svých povinnosti, tak jste se teda vytáh pane Novaku. Pokud někde šli jen tak, pak je to oprávněné. Jenže ať tak, nebo tak, jestli jste si ofiko stěžoval, tak se pak ještě musí tito policisté handrkovat se stížnostním oddělením. Pro vás občany přestupek končí v lepím případě jen pokutou. Policista pak zduvodňuje každý prd a to jen proto, že někdo nevidí na špišku svého nosu. Kdy vás policisté takhle osolili a rozmázavali vás, jako vy je, to by byl panáček ubližený, to by volal achih a ouvej, jak je šikanovaný, že jo. Ale takhle jste se pěkně pomstil za to, že jste někde díky své neznalosti a ignorování pravidel dostal pokutu, neumíte se s tím srovnat a tak tady kidáte špínu na lidi, kteří za mrský peníz, mají ještě dost síly a vůle něco trochu dělat, když je to tady vše ve sračkách. Tak jen tak dále, pane Nováku. Držím Vám palce ve vašem žabomyším tažení.

DJ_Rasty | 22. 07. 2010 - 10:35:32

...

Přesně takto jsem tam stál před třemi lety, za okýnkem vzkaz od Městské policie Ústí nad Labem, abych se dostavil na příslušné oddělení, zaplatil pokutu a body naskákaly... Dostávají i policisté trestné body nebo si je mažou "ze známosti"?


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama