Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2521 hlasů v anketě 2521
ne
3703 hlasů v anketě 3703

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Čelní náraz do stromu nepřežil řidič v obci Valašské Meziříčí

obrázek ke článku: Čelní náraz do stromu nepřežil řidič v obci Valašské Meziříčí

Další oběť autonehody na našich silnicích si vyžádala dopravní nehoda ve Valašském Meziříčí.

Policie Čr Vsetín

K vážné autonehodě s tragickými následky došlo 29. října 2008 pět minut po osmnácté hodině ve Valašském Meziříčí, v místní části Podlesí. Podle výpovědi očitých svědků jel pětadvacetiletý řidič vozidlem Škoda Felicia vysokou rychlostí bez zapnutých světel a náhle vybočil mimo silnici, kde čelně narazil do vzrostlého stromu. Nárazem došlo k velké deformaci přední části vozidla při které mladík utrpěl velmi vážné zranění hlavy a došlo k zaklínění jeho nohou. Vyproštění těžce zraněného muže provedli na místě zasahující hasiči z Valašského Meziříčí, kteří jej po uvolnění jeho zaklíněných končetin vytáhli předním okýnkem z vraku vozidla ven.

Muž byl v kritickém stavu předán do rukou lékařů, kteří jej po zajištění základních životních funkcí převezli do nemocnice.

I přes veškerou snahu se lékařům řidičův život zachránit nepodařilo. Muž zemřel na následky těžkého poranění hlavy krátce po převozu do nemocnice.

foto: HZS

obrázek ke článku: Čelní náraz do stromu nepřežil řidič v obci Valašské Meziříčí obrázek ke článku: Čelní náraz do stromu nepřežil řidič v obci Valašské Meziříčí obrázek ke článku: Čelní náraz do stromu nepřežil řidič v obci Valašské Meziříčí obrázek ke článku: Čelní náraz do stromu nepřežil řidič v obci Valašské Meziříčí obrázek ke článku: Čelní náraz do stromu nepřežil řidič v obci Valašské Meziříčí
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama