Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2513 hlasů v anketě 2513
ne
3696 hlasů v anketě 3696

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Dopravní nehoda – na kluzké vozovce narazil do stromu u Mladkova, nepřežil

obrázek ke článku: Dopravní nehoda – na kluzké vozovce narazil do stromu u Mladkova, nepřežil

Smrtelná dopravní nehoda jejíž příčinou byla vysoká rychlost na mokré a kluzké vozovce.

S klesajícími teplotami se dá očekávat, že silnice budou namrzat a více klouzat a řidiči by si proto měli uvědomit, že je třeba sundat nohu z plynového pedálu.

Vysoká rychlost na mokré a kluzké vozovce byla i příčinou další tragické dopravní autonehody na silnici vedoucí od obce Lichkov do Králík u obce Mladkov v Pardubickém kraji. Jednačtyřicetiletý řidič osobního vozidla Nissan Almera tudy projížděl 20. listopadu 2008 dopoledne. Muž bohužel nerespektoval počasí a možnost kluzké vozovky a nepřizpůsobil rychlost, což se mu stalo osudným. Při projíždění pravotočivé zatáčky dostal s vozidlem smyk a Nissan narazil bokem v místě u řidiče do vzrostlého stromu.

Řidič zůstal ve vozidle zaklíněn a utrpěl vážná zranění, kterým na místě autonehody podlehl. Jeho tělo museli z vraku vozidla vystříhat přivolaní hasiči a lékaři již pouze konstatovali smrt. Vrtulník letecké záchranné služby v Hradci Králové se vrátil zpět na základnu.

foto: HZS

obrázek ke článku: Dopravní nehoda – na kluzké vozovce narazil do stromu u Mladkova, nepřežil obrázek ke článku: Dopravní nehoda – na kluzké vozovce narazil do stromu u Mladkova, nepřežil obrázek ke článku: Dopravní nehoda – na kluzké vozovce narazil do stromu u Mladkova, nepřežil
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama