Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2502 hlasů v anketě 2502
ne
3685 hlasů v anketě 3685

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Zdemolovaná Škodovka po nárazu do stromu u Obědovic

obrázek ke článku: Zdemolovaná Škodovka po nárazu do stromu u Obědovic

Řidič z autonehody vyvázl s těžkým zraněním a letecky byl transportován do nemocnice. Součástí článku jsou reportážní fotografie dokumentující náročnou práci záchranářů při záchraně řidičova života.

K vážné dopravní nehodě došlo 11. prosince 2008 krátce před tři čtvrtě na devět ráno na silnici I. třídy spojující Hradec Králové a Prahu mezi obcemi Roudnička a Obědovice. Čtyřiašedesátiletý řidič osobního vozidla Škoda 120L z nezjištěných příčin vyjel do leva ze silnice, kde vozidlo čelně trefilo strom. Stařičká Škodovka byla nárazem zcela zničena.

Řidič utrpěl těžká zranění se kterými zůstal ve vozidle zaklíněn. Na místo autonehody jako první dorazily posádky pozemní a letecké služby, které zraněnému a zaklíněném řidiči poskytovaly první pomoc. Po příjezdu hasičů byl muž za použití hydraulických vyprošťovacích nástrojů vyproštěn a letecky přepraven do Fakultní nemocnice v Hradci Králové.

Foto: Policie a HZS

obrázek ke článku: Zdemolovaná Škodovka po nárazu do stromu u Obědovic obrázek ke článku: Zdemolovaná Škodovka po nárazu do stromu u Obědovic obrázek ke článku: Zdemolovaná Škodovka po nárazu do stromu u Obědovic obrázek ke článku: Zdemolovaná Škodovka po nárazu do stromu u Obědovic obrázek ke článku: Zdemolovaná Škodovka po nárazu do stromu u Obědovic obrázek ke článku: Zdemolovaná Škodovka po nárazu do stromu u Obědovic obrázek ke článku: Zdemolovaná Škodovka po nárazu do stromu u Obědovic obrázek ke článku: Zdemolovaná Škodovka po nárazu do stromu u Obědovic obrázek ke článku: Zdemolovaná Škodovka po nárazu do stromu u Obědovic obrázek ke článku: Zdemolovaná Škodovka po nárazu do stromu u Obědovic obrázek ke článku: Zdemolovaná Škodovka po nárazu do stromu u Obědovic
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama