Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2518 hlasů v anketě 2518
ne
3699 hlasů v anketě 3699

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


První den nového roku a na silnicích již umírali lidé

obrázek ke článku: První den nového roku a na silnicích již umírali lidé

Čelní střet bavoráku se Seatem na obchvatu Jičína nepřežil jeden člověk a další čtyři utrpěli zranění.

K tragické dopravní nehodě došlo 1. ledna 2009 krátce před šestnáctou hodinou na rovném úseku silnice I. třídy vedoucí z Hradce Králové směrem Liberec na obchvatu Jičína. Ve vozidle Seat Ibiza cestoval jeho dvaadvacetiletý řidič s o dva roky mladší ženou. Ve směru od Hradce Králové jelo vozidlo BMW ve kterém cestoval jeho řidič a dvě spolujezdkyně. V okamžiku, kdy se obě protijedoucí vozidla k sobě blížila vybočil z dosud nezjištěných příčin řidič BMW do protisměru, kde došlo k čelnímu střetu se Seatem. Náraz obě vozidla zdemoloval.

Bilance dopravní nehody byla tragická. Záchranáři již nemohli pomoci dvaadvacetiletému řidiči Seatu. Muž zemřel na následky poranění na místě autonehody. Jeho spolujezdkyně utrpěla těžká zranění a byla transportována k ošetření do Fakultní nemocnice v Hradci Králové. Řidič BMW utrpěl těžká zranění a jeho dvě spolujezdkyně vyvázly z autonehody s lehkými zraněními.

foto: Policie Čr

obrázek ke článku: První den nového roku a na silnicích již umírali lidé obrázek ke článku: První den nového roku a na silnicích již umírali lidé obrázek ke článku: První den nového roku a na silnicích již umírali lidé obrázek ke článku: První den nového roku a na silnicích již umírali lidé
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama