Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2495 hlasů v anketě 2495
ne
3679 hlasů v anketě 3679

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Náraz do stromu nepřežil devatenáctiletý spolujezdec

obrázek ke článku: Náraz do stromu nepřežil devatenáctiletý spolujezdec

Patrně opět vysoká rychlost a řidičská nezkušenost se stala příčinou tragické dopravní nehody u obce Lomnička. Řidič který vlastnil řidičák teprve od 5.ledna utrpěl těžká zranění. Jeho devatenáctiletý spolujezdec autonehodu nepřežil.

K dopravní nehodě s tragickými následky došlo 1. února 2009 na málo frekventované silnici u obce Lomnička na Tišnovsku. Devatenáctiletý mladík jenž vlastnil řidičský průkaz teprve od 5. ledna 2009 jel se svým stejně starým kamarádem vozidlem Peugeot 206. Patrně nezkušenost byla příčinou jeho rychlé jízdy v důsledku níž dostal s vozidlem na zasněžené vozovce smyk a bočně narazil do stromu rostoucího podél komunikace.

Následky dopravní nehody byly opět bohužel tragické. Oba mladíci zůstali ve vraku vozidla zaklíněni. Záchranáři po příjezdu na místo tragédie konstatovali, že spolujezdec již nejeví známky života. I přes to se po odstřižení střechy a vyproštění těla snažili mladíka oživit. Oživovací pokusy však již nebyly účinné a lékař konstatoval, že spolujezdec zemřel na místě dopravní nehody.

Řidič utrpěl těžká zranění a po vyproštění z vozidla byl transportován do nemocnice.

K tragédii nemuselo dojít, kdyby nezkušený řidič na zasněžené vozovce zbytečně neriskoval.

foto: HZS

obrázek ke článku: Náraz do stromu nepřežil devatenáctiletý spolujezdec obrázek ke článku: Náraz do stromu nepřežil devatenáctiletý spolujezdec
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama