Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2524 hlasů v anketě 2524
ne
3703 hlasů v anketě 3703

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Čelní střet dvou náklaďáků v obci Malá Morava

obrázek ke článku: Čelní střet dvou náklaďáků v obci Malá Morava

Opět vysoká rychlost zapříčinila další tragickou dopravní nehodu. V nárazem zdemolované kabině Avie zemřel třiašedesátiletý muž.

Další lidský život vyhasl následkem dopravní nehody ve čtvrtek 5. února 2009 okolo třičtvrtě na osm ráno v obci malá Morava. Došlo zde k čelnímu střetu dvou nákladních vozidel.

Za nehodou opět stojí nepřiměřená rychlost. Třiašedesátiletý řidič Avie jedoucí od Hanušovic na Králíky vjel příliš rychle do mírné pravotočivé zatáčky. Zde byl donucen začít masivně brzdit, čímž dostal smyk a přejel do protisměru. V tu dobu z druhého směru přijížděl nákladní tahač Tatra. Došlo k čelnímu nárazu, který těžce poškodil kabinu Avie.

Její řidič utrpěl vážná zranění a zemřel na místě dopravní nehody. Cestující z Tatry zranění neutrpěli. Její řidič se podrobil dechové zkoušce na alkohol, která jeho požití před jízdou vyloučila.

foto: HZS + Policie ČR

obrázek ke článku: Čelní střet dvou náklaďáků v obci Malá Morava obrázek ke článku: Čelní střet dvou náklaďáků v obci Malá Morava obrázek ke článku: Čelní střet dvou náklaďáků v obci Malá Morava obrázek ke článku: Čelní střet dvou náklaďáků v obci Malá Morava
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama