Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2520 hlasů v anketě 2520
ne
3702 hlasů v anketě 3702

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Čelní srážka dodávky a nákladního vozidla na Orlickoústecku

obrázek ke článku: Čelní srážka dodávky a nákladního vozidla na Orlickoústecku

Řidič dodávky nepřežil následky dopravní nehody při které se čelně střetl s nákladním vozidlem. Dodávka Ford Transit byla nárazem zcela sešrotována. Řidič náklaďáku utrpěl těžká zranění.

K další tragické dopravní nehodě došlo u obce Záchlumí na silnici spojující Vamberk a Žamberk na Orlickoústecku v úterý 10. února 2009 přibližně v osmnáct hodin.

Dodávkový automobil Ford Transit jel s kopce a mírné pravotočivé zatáčce se čelně srazil s nákladním vozidlem. Do něj ještě ze zadu narazilo osobní vozidlo, jehož řidič již nedokázal na nepředvídanou situaci včas zareagovat.

Přesnou příčinu dopravní nehody Policie ČR ještě prošetřuje. Vzhledem k tomu, že silnice byla v místě dopravní nehody namrzlá, lze předpokládat,  že hlavní příčinou bude opět nepřizpůsobení rychlosti některého z vozidel a po smyku jeho následné vyjetí do protisměru.

Následky autonehody si opět vyžádaly lidskou oběť. Dodávka Ford Transit byla zcela zdemolována a pro řidiče se směsice plechů a plastů stala smrtelnou pastí. Řidič nákladního vozidla utrpěl těžká zranění se kterými byl po vyproštění převezen do nemocnice. Osádka osobní vozidla, které narazilo ze zadu do náklaďáku vyvázla bez zranění.

foto: HZS

obrázek ke článku: Čelní srážka dodávky a nákladního vozidla na Orlickoústecku obrázek ke článku: Čelní srážka dodávky a nákladního vozidla na Orlickoústecku obrázek ke článku: Čelní srážka dodávky a nákladního vozidla na Orlickoústecku obrázek ke článku: Čelní srážka dodávky a nákladního vozidla na Orlickoústecku obrázek ke článku: Čelní srážka dodávky a nákladního vozidla na Orlickoústecku obrázek ke článku: Čelní srážka dodávky a nákladního vozidla na Orlickoústecku obrázek ke článku: Čelní srážka dodávky a nákladního vozidla na Orlickoústecku
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama