Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2482 hlasů v anketě 2482
ne
3658 hlasů v anketě 3658

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Spolujezdkyně zemřela po dopravní nehodě v sanitce

obrázek ke článku: Spolujezdkyně zemřela po dopravní nehodě v sanitce

Tragická dopravní nehoda na Jičínsku. Při srážce čtyř vozidel došlo ke smrtelnému zranění dvaačtyřicetileté spolujezdkyně. Žena zemřela na místě autonehody v sanitce.

Další lidskou oběť si vybrala patrně zbytečně neopatrná a rychlá jízda. Třiačtyřicetiletý řidič jel vozidlem Škoda Pick-up ve směru od Kopidlna na Jičínsku. Na zasněžené vozovce patrně podcenil jízdní vlastnosti vozidla a dostal smyk. Následkem toho vyjel do levé protisměrné části silnice, kde se bočně střetl s protijedoucím vozidlem Peugeot. Po tomto nárazu byla Škoda odhozena do příkopu. Do havarovaného vozidla Peugoet narazila ještě dvě další vozidla, která jela za ním a jejichž řidiči nedokázali svá vozidla ubrzdit.

Dvaačtyřicetiletá spolujezdkyně z Pick-upu utrpěla těžká zranění a zůstala v havarovaném vozidle zaklíněná. Po příjezdu hasičů byla za pomocí hydraulického nářadí vyproštěna a její péči převzali zdravotníci z rychlé záchranné služby. I přes veškerou snahu záchranářů zachránit ženě život bylo jejich snažení marné a po několika minutách zemřela v sanitce ještě na místě dopravní nehody.

Lehká zranění utrpěla ještě osmatřicetiletá řidička Peugeotu.

foto: Policie ČR

obrázek ke článku: Spolujezdkyně zemřela po dopravní nehodě v sanitce obrázek ke článku: Spolujezdkyně zemřela po dopravní nehodě v sanitce obrázek ke článku: Spolujezdkyně zemřela po dopravní nehodě v sanitce obrázek ke článku: Spolujezdkyně zemřela po dopravní nehodě v sanitce obrázek ke článku: Spolujezdkyně zemřela po dopravní nehodě v sanitce
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama