Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2502 hlasů v anketě 2502
ne
3685 hlasů v anketě 3685

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Následkem dopravní nehody zemřela spolujezdkyně na Kroměřížsku

obrázek ke článku: Následkem dopravní nehody zemřela spolujezdkyně na Kroměřížsku

Příčinou dopravní nehody, při které na Kroměřížsku zemřela jedna spolujezdkyně a další byly zraněny, byl opět smyk způsobený vysokou rychlosti na namrzlé vozovce.

Další tragická autonehoda se stala v úterý 17. února 2009 pět minut před půl pátou odpoledne na silnici vedoucí z Kroměříže do Hulína.

Vozidlem Škoda Fabia cestovala pětice žen. Řidička vozidla podcenila namrzlou vozovku a jela příliš rychle. Následkem toho však vozidlo dostalo smyk, přejelo do protisměru, kde udělalo hodiny a následně narazilo do v protisměru jedoucího auta značky Škoda Octavia.

Silný náraz zdemoloval zadní část Škody Fabie a přední část Škody Octavie. Bilance dopravní nehody byla opět tragická. Ve Fabii zůstaly na zadních sedadlech zaklíněné tři ženy a vyprostit je museli až přivolaní hasiči.

Řidička Fábie a řidič Octavie vyvázli bez zranění. Jedna spolujezdkyně utrpěla těžké zranění ohrožující ji na životě. Z tohoto důvodu byl na místo autonehody přivolán vrtulník letecké záchranné služby, který ji neprodleně dopravil do nemocnice.

Další dvě ženy se zranily lehce. Poslední z posádky, spolujezdkyně sedící na zadních sedadlech utrpěla při nárazu smrtelná zranění a zemřela na místě autonehody.

Nehodu vyšetřující policisté podrobili oba řidiče dechové zkoušce na alkohol, která jeho požití před jízdou vyloučila. Po dobu vyšetřování nehody byla silnice neprůjezdná a policisté odkláněli dopravu na objízdné trasy. Provoz na silnici byl obnoven před dvacátou hodinou.

foto: HZS

obrázek ke článku: Následkem dopravní nehody zemřela spolujezdkyně na Kroměřížsku obrázek ke článku: Následkem dopravní nehody zemřela spolujezdkyně na Kroměřížsku obrázek ke článku: Následkem dopravní nehody zemřela spolujezdkyně na Kroměřížsku obrázek ke článku: Následkem dopravní nehody zemřela spolujezdkyně na Kroměřížsku obrázek ke článku: Následkem dopravní nehody zemřela spolujezdkyně na Kroměřížsku obrázek ke článku: Následkem dopravní nehody zemřela spolujezdkyně na Kroměřížsku
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama