Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2498 hlasů v anketě 2498
ne
3682 hlasů v anketě 3682

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Dopravní nehodu u Lukové přežili zázrakem

obrázek ke článku: Dopravní nehodu u Lukové přežili zázrakem

Vlaková souprava zcela zdemolovala osobní vozidlo Škoda Favorit. Žena s dítětem vyvázli se zraněními a vzhledem k totálnímu zničení osobního vozidla, které zůstalo zaklíněno pod lokomotivou, lze mluvit o zázraku.

Na železničním přejezdu mezi obcemi Chlumec na Cidlinou a Nový Bydžov u Lukové na Královehradecku došlo v úterý 21. dubna 2009 o půl osmé ráno k těžké dopravní nehodě mezi vlakem a osobním vozidlem Škoda Favorit.

Čtyřicetiletá žena za volantem vjela na železniční přejezd bez závor přesně v okamžiku, kdy se k němu blížila rozjetá vlaková souprava. Strojvedoucí vlaku neměl sebemenší šanci střetu zabránit a do vozidla z boku narazil. Po nárazu byla Škodovka tlačena ještě dalších 250 metrů než se souprava zastavila. Zcela zdemolovaný vrak vozidla se dostal pod přední část lokomotivy.

Cestující ve vozidle však měli neuvěřitelné štěstí. Společně se ženou ve vozidle jel i osmiletý chlapec. Tomu se z trosek vozidla podařilo vylézt ještě před příjezdem záchranářů. Utrpěl pouze lehčí poranění se kterými byl následně sanitkou odvezen do nemocnice k ošetření.

Žena zůstala ve vozidle zaklíněna a ven ji za pomocí hydraulických nástrojů vyprostili hasiči. Utrpěla těžká poranění se kterými byla ihned transportována do nemocnice.

foto: HZS+ Policie ČR

obrázek ke článku: Dopravní nehodu u Lukové přežili zázrakem obrázek ke článku: Dopravní nehodu u Lukové přežili zázrakem obrázek ke článku: Dopravní nehodu u Lukové přežili zázrakem obrázek ke článku: Dopravní nehodu u Lukové přežili zázrakem obrázek ke článku: Dopravní nehodu u Lukové přežili zázrakem obrázek ke článku: Dopravní nehodu u Lukové přežili zázrakem
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama