Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2501 hlasů v anketě 2501
ne
3683 hlasů v anketě 3683

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Další tragická dopravní nehoda na novém obchvatu Holic

obrázek ke článku: Další tragická dopravní nehoda na novém obchvatu Holic

Řidička patrně nedala přednost vozidlu Audi. Žena zemřela na místě dopravní nehody. Zranění utrpěli i dvě děti a spolujezdkyně z Audi.

Tragický prodloužený víkend ukončila tragická dopravní nehoda, ke které došlo v neděli 10. května 2009 krátce po devatenácté hodině večer u Holic na Královehradecku. Sedmatřicetiletá žena cestující s dítětem ve vozidle Škoda Octavia nedala při odbočování vlevo přednost přijíždějícímu osobnímu automobilu Audi ve které cestoval muž, žena a dítě. Došlo ke střetu obou vozidel po kterém obě ještě narazila do svodidel.

Následky této dopravní nehody byly opět tragické. Řidička škody Octavie utrpěla smrtelná zranění kterým podlehla na místě autonehody. S ní cestující dítě utrpělo lehké zranění. Zraněno byla i spolujezdkyně a dítě z vozidla Audi. Všechny zraněné odvezla rychlá záchranná služba do nemocnice.

Policie ČR podrobila řidiče dechové zkoušce na alkohol, která jeho požití před jízdou vyloučila. Zkouška na alkohol u řidičky Octavie bude provedena při soudní pitvě.

Následky dopravní nehody byly odstraněny ve čtvrt na dvanáct večer.

foto: Policie ČR

obrázek ke článku: Další tragická dopravní nehoda na novém obchvatu Holic obrázek ke článku: Další tragická dopravní nehoda na novém obchvatu Holic obrázek ke článku: Další tragická dopravní nehoda na novém obchvatu Holic obrázek ke článku: Další tragická dopravní nehoda na novém obchvatu Holic obrázek ke článku: Další tragická dopravní nehoda na novém obchvatu Holic obrázek ke článku: Další tragická dopravní nehoda na novém obchvatu Holic obrázek ke článku: Další tragická dopravní nehoda na novém obchvatu Holic
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

ája | 27. 05. 2009 - 15:45:01

obchvat holice

Takže poku´d nebudeme diskutovat na téma rychlost aut . tak tu je a bohužel byl velký problém s oslnění od západu slunce , který právě probíhal a řidičku z oktávie postihnul. Bohužel křižovatka je přímo proti západu slunce a nic nebrání k oslnění na to by mělo být taky pamatováno páni inženýři!!!!!!

Petra.ak | 13. 05. 2009 - 11:19:04

Je to těžký

Je to fakt,když lidi lítají jako utržený,tak se to někdy bohužel stává.Bohužel to pak odnášejí lidi,který za to až tak nemůžou.U nehody jsem nebyla,ale už se mi několikrát stalo, že mě někdo překvapil při vyjíždění z křižovatky...nemám ráda lidi,který jsou za volantem nesmrtelný.KDYBY všichni jezdili tak jak mají,tak by se nikdy nemohlo stát,že nějaké dítě přijde při bouračce o maminku :-(

krejva | 13. 05. 2009 - 17:42:07

Rychlost

To je jedno s druhym, jak řikam, byl sem u toho a pani tam byla tak skřípnutá, ze bych vážně pochyboval, že Audi jelo 90 (Neznam ten obchvat, možná je tam dokonce 80) byl tam dokonce utrženej B sloupek, takže si myslim, že to musela být hrozná rána. Ale neházejme vše na Audi, ten kdo tuto silnici projektoval by si taky zasloužil pár facek. Je to opravdu strašně nesmyslně řešené. Na obchvat naroubovat klasické křižovatky. Myslím že navýšení stavby o x milionů na mimoúrovňové křížení by za ty životy stálo. Ovšem jak říkam je to pouze názor řidiče z povolání.....kterých se však na jejich názor z praxe nekdo neptá. A nakonec všem rejpalům, ano, paní má taky kousek viny, ale trest byl příliš krutý.

krejva | 12. 05. 2009 - 18:23:42

Míra zavinění

Nemyslím si, že za to úplně mohla ta paní v oktávce. Byl jsem u nehody, jako jeden s pomáhajících a ta audina mne asi 5vteřin před tím předjížděla, nejel zrovna pomalu a předjíždění také nebylo podle předpisů. Ano, měla dát přednost vozidlům jedoucím v obou směrech, ale jestliže se k vám blíží nějaké auto 90Km řeknete si, že to stihnete a najednou je tam audi a jede 130. Nemáte šanci, rozdíl je 40Km a za 1s ujede 36m a vy nemáte jak tomu zabránit, když už jste tam vjeli.


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama