Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2527 hlasů v anketě 2527
ne
3704 hlasů v anketě 3704

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Vysoká rychlost příčinou smrtelné dopravní nehody na Kladenku

obrázek ke článku: Vysoká rychlost příčinou smrtelné dopravní nehody na Kladenku

BMW ve vysoké rychlosti vyletělo ze silnice a skončilo několik desítek metrů v poli. Jeho řidič za svou rychlou jízdu zaplatil daň nejvyšší, když zemřel na místě dopravní nehody.

V pátek 28. května 2009 krátce po třinácté hodině došlo na hlavním tahu z Prahy na Karlovy Vary u obce Družec na Kladensku k vážné autonehodě s tragickými následky.

Za deštivého počasí řidič luxusního BMW na silnici R6 nepřizpůsobil rychlost vozidla, čímž se vůz po smyku stal zcela neovladatelný, prorazil svodidla, dále přerazil několik stromů podél silnice a značně zdemolovaný skončil několik desítek metrů v poli. V jeho troskách zůstal zaklíněn řidič.

I přes rychlou pomoc záchranářů , kteří byly na místě dopravní nehody za šest minut po ohlášení třiatřicetiletý řidič zemřel na místě tragedie na těžké poranění hlavy.

foto + video: HZS

obrázek ke článku: Vysoká rychlost příčinou smrtelné dopravní nehody na Kladenku obrázek ke článku: Vysoká rychlost příčinou smrtelné dopravní nehody na Kladenku obrázek ke článku: Vysoká rychlost příčinou smrtelné dopravní nehody na Kladenku obrázek ke článku: Vysoká rychlost příčinou smrtelné dopravní nehody na Kladenku obrázek ke článku: Vysoká rychlost příčinou smrtelné dopravní nehody na Kladenku
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Petra.ak | 04. 06. 2009 - 09:09:15

Hop a je tu bouračka

No,pěkně teda.Šíbr=gilotina.Člověk,kterej zná BMW nemůže na mokru na nerovný vozovce letět 200km/h.Jedině sebevrah,nebo úplnej magor


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama