Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2527 hlasů v anketě 2527
ne
3704 hlasů v anketě 3704

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Loupežné přepadení banky v Praze

obrázek ke článku: Loupežné přepadení banky v Praze

K loupežnému přepadení banky došlo 18. června 2009 v Praze. Lupič neváhal použít zbraň. Policie žádá veřejnost o pomoc při zjištění totožnosti muže z obrázků.

Tisková zpráva Policie České republiky

Deset minut před půl pátou odpoledne, 18. června, přijali operátoři linky tísňového volání oznámení o loupežném přepadení bankovního ústavu v ulici Bělohorská v Praze 6.

V prvním sledu na místo okamžitě vyjely hlídky pohotovostní motorizované jednotky. To pro případ, že by se pachatel nacházel buď ještě na místě, nebo v blízkém okolí. Tento prvotní zásah byl ale neúčelný, jelikož se pachatel na místě události zdržel doslova pouze několik vteřin. K celé situaci zaměstnanci kriminalistům prvního policejního obvodu uvedli, že pachatel loupeže měl již při vstupu do banky namířenou střelnou zbraň proti obsluze pokladny.

Poté co, došel až k přepážce, vyzval pokladní k vydání veškeré finanční hotovosti. Aby dotvrdil, že svou žádost myslí vážně, v interiéru banky vystřelil. Naštěstí touto demonstrativní střelbou nebyl nikdo zraněn. Jakmile muž obdržel hotovost v řádu několika desítek tisíc korun, z banky utekl.

Zaměstnanci pachatele kriminalistům popsali takto: přibližně třicetiletý muž, který měl tvář pokrytou nekolikadenním strništěm vousů a černé vlasy. Na hlavě černou, beasbolovou čepici. Oblečen byl do šedé mikiny se zipem, světlého trika s popisem modré barvy a světlých kalhot.

Kriminalisté se touto cestou obracejí na širokou veřejnost s žádostí o spolu pátrání. Jakékoliv informace k osobě pachatele mohou občané kriminalistům předat na telefonní číslo 974 851 843, nebo cestou operátorů linky tísňového volání.

zdroj: Policie ČR

obrázek ke článku: Loupežné přepadení banky v Praze obrázek ke článku: Loupežné přepadení banky v Praze obrázek ke článku: Loupežné přepadení banky v Praze obrázek ke článku: Loupežné přepadení banky v Praze
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama