Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2502 hlasů v anketě 2502
ne
3684 hlasů v anketě 3684

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Čelní střet Fiatu a s Liazem nepřežil řidič osobního vozidla

obrázek ke článku: Čelní střet Fiatu a s Liazem nepřežil řidič osobního vozidla

Tragické následky dopravní nehody v obci Tupesy na Přeloučsku. Čelní náraz nepřežil řidič Fiatu.

Smutnou bilanci o počtu mrtvých na českých silnicích bohužel rozšířil i řidič osobního vozidla Fiat Scudo, který nepřežil následky dopravní nehody, ke které došlo v pátek 19. června 2009 před půl druhou odpoledne v obci Tupesy ve směru na Mokošín na Přeloučsku.

Na místní komunikaci zde došlo k čelnímu střetu mezi osobním vozidlem Fiat Scudo a nákladní soupravou Liaz. Drtivý náraz do několika násobně těžšího nákladního vozidla zcela zdemoloval karoserii Fiatu. Vrak vozidla zůstal stát na kraji vozovky. Náklaďák sjel do pravého silničního příkopu.

Řidič osobního vozidla utrpěl při dopravní nehodě těžká zranění, kterým na místě podlehl. Jeho tělo zůstalo zaklíněno v troskách automobilu. Po prošetření dopravní nehody Policií České republiky jej vyprostili zasahující hasiči. Řidič nákladního vozidla utrpěl lehká poranění a byl na místě ošetřen záchranou službou.

Foto: HZS + Policie České republiky

obrázek ke článku: Čelní střet Fiatu a s Liazem nepřežil řidič osobního vozidla obrázek ke článku: Čelní střet Fiatu a s Liazem nepřežil řidič osobního vozidla obrázek ke článku: Čelní střet Fiatu a s Liazem nepřežil řidič osobního vozidla obrázek ke článku: Čelní střet Fiatu a s Liazem nepřežil řidič osobního vozidla obrázek ke článku: Čelní střet Fiatu a s Liazem nepřežil řidič osobního vozidla obrázek ke článku: Čelní střet Fiatu a s Liazem nepřežil řidič osobního vozidla
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama