Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2518 hlasů v anketě 2518
ne
3697 hlasů v anketě 3697

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Na následky autonehody zemřel další motorkář

obrázek ke článku: Na následky autonehody zemřel další motorkář

Černý víkend pro motorkáře. Při dopravní nehodě mezi Škodou Forman a motocyklem Honda šestadvacetiletý motorkář. Řidič osobního vozidla byl zraněn lehce.

K tragické autonehodě došlo v neděli 12. července 2009 krátce po sedmnácté hodině na silnici mezi Kdyní a Domažlicemi. Čtyřicetiletý muž za volantem osobního vozidla Škoda Forman s přívěsným vozíkem odbočoval vlevo mimo silnici v okamžiku, kdy jej předjížděl šestadvacetiletý muž na motocyklu Honda.

Řidič motocyklu utrpěl těžká zranění. O jeho život lékaři bojovali třicet minut trvající resuscitací. Marně. Zranění byla natolik vážná, že muž zemřel na místě autonehody. Řidič Formanu byl zraněn lehce.

Policie České republiky podrobila řidiče osobního vozidla dechové zkoušce, která jeho požití vyloučila.

foto:HZS

Čtěte také:
Následky dopravní nehody si vyžádaly dva lidské životy >>
Motorkář předjížděl zprava a střetl se s traktorem >>

obrázek ke článku: Na následky autonehody zemřel další motorkář obrázek ke článku: Na následky autonehody zemřel další motorkář obrázek ke článku: Na následky autonehody zemřel další motorkář obrázek ke článku: Na následky autonehody zemřel další motorkář obrázek ke článku: Na následky autonehody zemřel další motorkář obrázek ke článku: Na následky autonehody zemřel další motorkář
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama