Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2495 hlasů v anketě 2495
ne
3679 hlasů v anketě 3679

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Otřesné následky dopravní nehody u Rymic na Kroměřížsku

obrázek ke článku: Otřesné následky dopravní nehody u Rymic na Kroměřížsku

Dvě dívky a jeden mladík zahynuli při autonehodě u Rymic na Kroměřížsku. Řidič jako jediný z posádky přežil. Autonehodě předcházela zběsilá jízda a třicetimetrový smyk.

Dopravní nehoda - Rýmice 22.7.2009

Otřesné následky měla dopravní nehoda ke které došlo ve středu 22.července 2009 na silnici z Holešova do Rymic krátce před druhou hodinou ráno. Zemřeli při ní tři mladí lidé.

Dvě dívky a jeden mladík ve věku osmnáct a devatenáct let jeli v osobním automobilu Renault Megane. Za volantem seděl osmadvacetiletý řidič. V Holešově se vozidlo pokusila zastavit a zkontrolovat hlídka Městské policie Holešov. Řidič Meganu však na výzvu nereagoval a místo zastavení sešlápl plyn k podlaze. Vůz ve vysoké rychlosti vyjel z Holešova a pokračoval ve směru na Rymice. Následně muž za volantem udělal osudovou chybu. Při průjezdu mírné zatáčky i díky vysoké rychlosti nezvládl její průjezd a vozidlo se dostalo do smyku. Po třiceti metrech vyletělo mimo silnici a bočně narazilo do pomníku obětem II. světové války a převrátilo se do příkopu na střechu.

Na místo dopravní nehody jako první přijela hlídka Městské policie Holešov, která ihned přivolala záchranáře. Následně začal hořet motor havarovaného vozidla. Požár strážníci zlikvidovali pomocí hasicí přístroje. Poté na místo tragedie dorazili zasahující hasiči z Holešova. Řidič jako jediný byl mimo vrak vozidla. Ostatní členy posádky začali hasiči ihned vyprošťovat.

Na zadních sedačkách byli bezpečnostními pásy připoutány obě dívky. Jedna dívka již byla bohužel mrtvá a nebylo ji možné pomoci. Druhou se snažili několik minut oživovat, ale snaha vyšla na prázdno a dívka se stala druhou obětí této tragické autonehody. Z předního sedadla byl vyproštěn i mladý spolujezdec. I u něho se hasiči pokoušeli o jeho oživení až do příjezdu zdravotnické služby. Následně byl těžce zraněný mladík přemístěn do sanitky a lékaři dál pokračovali v boji o jeho záchranu. Bohužel i on po třiceti minutách oživování na následky zranění zemřel.

Těžce zraněný řidič, který mezi tím zkolaboval byl převezen do nemocnice v Kroměříži. Byla u něj  zjištěna přítomnost alkoholu v krvi.

Velice nepříjemný dopad měla tato tragická událost i na jednoho ze zasahujících hasičů, který měl osobní vazbu na jednu ze zemřelých dívek. Muž byl psychicky otřesen a pomoc mu poskytli jeho kolegové.

Silnice byla v místě dopravní nehody zcela uzavřená několik hodin a Policie odkláněla dopravu po objízdných trasách.

foto: HZS

Související články:
Čtyři mrtví při dopravní nehodě v centru Hradce Králové >>
Dopravní nehoda v Rudníku si vyžádala čtyři mrtvé >>
Následky dopravní nehody nepřežili tři lidé >>

obrázek ke článku: Otřesné následky dopravní nehody u Rymic na Kroměřížsku obrázek ke článku: Otřesné následky dopravní nehody u Rymic na Kroměřížsku obrázek ke článku: Otřesné následky dopravní nehody u Rymic na Kroměřížsku obrázek ke článku: Otřesné následky dopravní nehody u Rymic na Kroměřížsku obrázek ke článku: Otřesné následky dopravní nehody u Rymic na Kroměřížsku obrázek ke článku: Otřesné následky dopravní nehody u Rymic na Kroměřížsku obrázek ke článku: Otřesné následky dopravní nehody u Rymic na Kroměřížsku obrázek ke článku: Otřesné následky dopravní nehody u Rymic na Kroměřížsku obrázek ke článku: Otřesné následky dopravní nehody u Rymic na Kroměřížsku obrázek ke článku: Otřesné následky dopravní nehody u Rymic na Kroměřížsku obrázek ke článku: Otřesné následky dopravní nehody u Rymic na Kroměřížsku
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama