Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2502 hlasů v anketě 2502
ne
3685 hlasů v anketě 3685

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Neponechání volného průjezdu městskými policisty z Prahy

obrázek ke článku: Neponechání volného průjezdu městskými policisty z Prahy

Městská policie blokuje svým vozidlem průjezd ostatním vozidlům v Praze.

Oznamuji přestupek městských policicstů RZ 3A9 6664 - stání ve vozovce, neponechání volného průjezdu o šíři jízdního pruhu definovaného zákonem č. 361/2000 Sb. Stalo se 14.4.2010 v ulici U Půjčovny, poblíž č. or. 5 v Praze 1. O kus dále nakládali něčí špatně parkující auto na odtahovku.

Viz dokumentace v příloze.

Jan Novák

obrázek ke článku: Neponechání volného průjezdu městskými policisty z Prahy obrázek ke článku: Neponechání volného průjezdu městskými policisty z Prahy obrázek ke článku: Neponechání volného průjezdu městskými policisty z Prahy
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Mijamoto | 03. 07. 2013 - 23:34:15

Pan Novák - kabrňák

Pane Nováku(tady je snad každý Novák)? Tak vy jste zářný příklad škodiče, škarohlída a zamindrakovaného člověka. To se ani trošku nestydíte? Asi jste neměl v životě moc kamarádu? Je evidentní, že ta stříbrna Octavia zde projela a místa je fůra. Jelikož se jedna o ul. s jednosměrným provozem, je dle zákona povinnost ponechat při zastavení a stání volný jizdní pruh o šíři 3m. Mate to na těch fotkách změřené? Pokud tam nakládala odtahovka nějaké vozidlo, byla ul stejně neprůjezdna, pokud zde nevyjíždělo zrovna nějaké vozidlo z řady zaparkovaných(asi i ta Octávka?) Jak tady někdo napsal, pokud by bylo nutno, byli pobliž a mohli s vozidlem odjet. Navíc, jedná se o ul. kam volají oprávnění uživatele tzv. modré zony, jelikož pak díky těm neplatičům, nemají kde parkovat a to si to platí. Vám asi nevadí, že by jste za něco platil a jiný to užívál za Vás a neplatil by Vám nic? Vám by to nevadilo? Tak to jste teda grant!!! Já mám rád pořádek! Co vy? A supolování dopravní policie? Kdy jste je naposledy viděl na silnicich při něčem jiném, než sepisování DN? Já opravdu málo kdy! Občas řídí křižovatku, měří, nebo mají nějakou DBA. A MP dělá jen to, co se po ni vyžaduje. Vy možná v práci dělate to, co se vám zrovna hodí a posloucháte ty, kdo vás neplatí?!

torpédo | 29. 11. 2011 - 20:44:15

parkování

až budete někdo napaden, tak budete muset počkat,až najde městská nebo statní policie místo k zaparkování a pak vám příjdou na pomoct...

jojo | 29. 09. 2010 - 09:58:11

pvoinnost

Možná by nebylo od věci, než pánové (pardon, "strážníci") od městské policie pochopí že nejsou kovbojové a že mají činit v první řadě to pro co byli zřízeni a ne suplovat práci dopravní policie, tak aby měli povinnost umisťovat za své auto přenosnou dopravní značku "úsek parkování vozidla městské policie". Možná by ubylo páchaných přestupků ze strany MP.

voky | 24. 08. 2010 - 08:54:52

Neponechání volného průjezdu

A měl jste ještě oznámit SPZ i té kombikové Octavie, co ji mají po pravé straně. Asi nemohla projet. Protože její řidič chodil po venku s foťákem.

Koudelka | 08. 08. 2010 - 01:29:46

Tož oznamujte dál....

Já zase oznamuji, že asi máte nějaký mindrák ..... Sám píšete, že stáli opodál kde plnili pracovní povinnosti. Takže pokud by bylo třeba s autem poodjet, asi by nebyl problém, ne?


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama