Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2482 hlasů v anketě 2482
ne
3658 hlasů v anketě 3658

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Čtrnáctiletý chlapec zahynul přo dopravní nehodě

obrázek ke článku: Čtrnáctiletý chlapec zahynul přo dopravní nehodě

Krutou dań si vybrala dopravní nehoda čtyř vozidel na silnici mezi Doksy a Českou Lípou. Celkem čtyři osoby utrpěly zranění. Čtrnáctiletý spolujezdec jim o několik hodin podlehl v nemocnici.

Dopravní nehoda - Česká Lípa - Doksy 23.11.2010

V úterý 23.listopadu 2010 došlo na silnici mezi Českou Lípou a Doksy k těžké autonehodě čtyř vozidel. Nákladní vozidlo Volkswagen Transporter řízené sedmapadesátiletým řidičem narazilo zezadu do vozidla Peugeot Boxer, které před ním zastavilo. Peugeot byl nárazem odhozen do protisměru, kde do něj narazilo osobní vozidlo Nissan Primera. Do něj následně ještě nabouralo vozidlo Ford Focus.

Bilance dopravní nehody by tragická. Lehká zranění utrpěli tři řidiči. Čtrnáctiletý chlapec, který cestoval v Nissanu jako spolujezdec utrpěl těžká zranění a byl neprodleně dopraven do motolské nemocnice. Zde však po několika hodinách zemřel.

foto: HZS

Dopravní nehody v okolí:
Neuvěřitelný hazard se životy dětí
>>
Čelní střet Opelu Vectra a nákladního Volva si vyžádal jeden lidský život >>
Autonehody – pod vlivem alkoholu naboural u Nového Boru >>

obrázek ke článku: Čtrnáctiletý chlapec zahynul přo dopravní nehodě obrázek ke článku: Čtrnáctiletý chlapec zahynul přo dopravní nehodě obrázek ke článku: Čtrnáctiletý chlapec zahynul přo dopravní nehodě
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama