Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2527 hlasů v anketě 2527
ne
3704 hlasů v anketě 3704

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Řidič dodávky způsobil dopravní nehodu s tragickým koncem

obrázek ke článku: Řidič dodávky způsobil dopravní nehodu s tragickým koncem

Iveco dostalo smyk a v protisměru smetlo Felicii. Její řidič na místě dopravní nehody zahynul. Spolujezdec utrpěl těžká zranění. Příčinou tragické autonehody byla pravděpodobně opět riskantní rychlá jízda na zledovaťelé silnici.

Dopravní nehoda Kuřim  25.11.2010

Ve čtvrtek 25.listopadu 2010 došlo na silnici mezi obcemi Kuřim a Česká k další zbytečné dopravní nehodě. Zahunyl při ní jeden člověk a další utrpěl těžká zranění. K tragédii došlo tak, že osmadvacetiletý řidič dodávky Iveco nepřizpůsobil rychlost vozidla na zledovatělé silnici, následně dostal smyk, který již nezvládl a v protisměru smetl osobní vozidlo Škoda Felicia ve kterém jeli dva muži.

Při střetu bylo osobní vozidlo naraženo na silniční svodidla a došlo k jeho totální destrukci. Dodávka Iveco se převrátila na bok. Ve vraku zcela zdemolováné Felicie na místě dopravní nehody zahynul její třiatřicetiletý řidič. Jeho starší spolujezdec utrpěl těžká zranění se kterými byl převezen do nemocnice. Lehká zranění utrpěl i řidič dodávky.

Doprava v místě autonehody musela být odkláněna několik hodin po objízdných trasách.

foto: Policie ČR

Dopravní nehody v okolí:
U Mikulova zahynula při autonehodě dvacetiletá dívka >>
Rychlost opět příčinou tragické dopravní nehody >>  
Následkem dopravní nehody zemřel osmadvacetiletý spolujezdec >>

 

obrázek ke článku: Řidič dodávky způsobil dopravní nehodu s tragickým koncem obrázek ke článku: Řidič dodávky způsobil dopravní nehodu s tragickým koncem obrázek ke článku: Řidič dodávky způsobil dopravní nehodu s tragickým koncem obrázek ke článku: Řidič dodávky způsobil dopravní nehodu s tragickým koncem obrázek ke článku: Řidič dodávky způsobil dopravní nehodu s tragickým koncem obrázek ke článku: Řidič dodávky způsobil dopravní nehodu s tragickým koncem obrázek ke článku: Řidič dodávky způsobil dopravní nehodu s tragickým koncem
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama