Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2527 hlasů v anketě 2527
ne
3704 hlasů v anketě 3704

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Při střetu s vlakem zahynul řidič, jeho osmiletá spolujezdkyně přežila zázrakem

obrázek ke článku: Při střetu s vlakem zahynul řidič, jeho osmiletá spolujezdkyně přežila zázrakem

Nevysvětlitelný risk podstoupil řidič osobáku, když vjel na železniční přejezd na kterém v té době blikalo výstražné znamení. Srážku s rozjetým vlakem zaplatil na místě autonehody životem. Osmiletá spolujezdkyně ze zdemolovaného vraku vyvázla zázrakem "pouze" se zraněními.

Dopravní nehoda Hradec U Stoda

K tragické události došlo v pondělí 29.listopadu 2010 dvacet minut před osmou hodinou ranní na železničním přejezdu v obci Hradec u Stoda na Plzeňsku. Řidič osobního vozidla Peugeot 206 se rozhodl vjet na železniční přejezd i přesto, že na něm svítilo výstražné znamení upozorňující ho na blížící se vlak a které mu přikazovalo zastavit. Rozjetá vlaková souprava do osobního vozidla narazila a tlačila je před sebou neuvěřitelných 500 metrů, než se ji podařilo zcela zastavit.

Tento neuvěřitelný risk zaplatil řidič svým životem. Osmiletá spolujezdkyně vyvázla z dopravní nehody zázrakem „pouze" se zraněními. Po vyproštění z vraku vozidla jí záchranáři převezli do plzeňské nemocnice. Ve vlaku nikco zranění neutrpěl.

foto: HZS

Další dopravní nehody na železničních přejezdech:
Tři mladé životy vyhasly následkem dopravní nehody na přejezdu u Dobešic >>
Srážka vlaku s osobním automobilem v obci Branky >>
Dopravní nehodu u Lukové přežili zázrakem >>
Další tragická autonehoda na železničním přejezdu >>
Srážku vlaku a osobního vozidla nepřežil jeden člověk >>

obrázek ke článku: Při střetu s vlakem zahynul řidič, jeho osmiletá spolujezdkyně přežila zázrakem obrázek ke článku: Při střetu s vlakem zahynul řidič, jeho osmiletá spolujezdkyně přežila zázrakem obrázek ke článku: Při střetu s vlakem zahynul řidič, jeho osmiletá spolujezdkyně přežila zázrakem obrázek ke článku: Při střetu s vlakem zahynul řidič, jeho osmiletá spolujezdkyně přežila zázrakem obrázek ke článku: Při střetu s vlakem zahynul řidič, jeho osmiletá spolujezdkyně přežila zázrakem obrázek ke článku: Při střetu s vlakem zahynul řidič, jeho osmiletá spolujezdkyně přežila zázrakem obrázek ke článku: Při střetu s vlakem zahynul řidič, jeho osmiletá spolujezdkyně přežila zázrakem
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama