Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2500 hlasů v anketě 2500
ne
3683 hlasů v anketě 3683

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Parkování policejního vozu na přechodu pro chodce v Ústí nad Labem

obrázek ke článku: Parkování policejního vozu na přechodu pro chodce v Ústí nad Labem

Zveřejňujeme další váš příspěvek. Pohotový občan tentokrát svým fotoaparátem zachytil policejní vozidlo v Ústí nad Labem parkující na přechodu pro chodce.

Dobrý den,

zasílám fotografie které jsme pořídil dnes 22.2.2011 v 11:00 v Ústí nad Labem na křižovatce ulic Kořenského a Karla IV. Domnívám se že policisté se dopustily přestupku, tím že stáli v křižovatce a ještě navíc na přechodu pro chodce.

Policisty jsem na jejich počínání upozornil, ale místo reakce kterou bych očekával (nasednu a přeparkujou ) mně ignorovaly.

Vojtěch NOL

obrázek ke článku: Parkování policejního vozu na přechodu pro chodce v Ústí nad Labem obrázek ke článku: Parkování policejního vozu na přechodu pro chodce v Ústí nad Labem obrázek ke článku: Parkování policejního vozu na přechodu pro chodce v Ústí nad Labem
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Mijamoto | 03. 07. 2013 - 23:18:20

Ajajaj

Jo, vypadá to blbě, ale proč tam takhle zastavili a stáli? Kdo z Vás to ví? Byl tam zákrok? Pak je to v pořádku.
Rovní před zákonem? Pane, kde na tohle chodíte? Jistě, ale zákon také ukládá spoustu povinnosti, vyjímek,§§41, 42, zák. č. 361/2000Sb. Vy, jako občan, tam zastavit a stát nemůžete,v ani policista mimo službu, ani ve službě, pokud tam nekoná nějakou neodkladnou práci. To same hasiči, záchranka atp. Prostě je třeba rozlišovat. Tak až příště budete páchat nějaký přestupek a dostanete pokutu, tak to příjměte, jako chlap, řekněte si, dobře mi tak a pokud si budete 100% jist, že tam ti policisté chytají jen lelky, tak si na ně stěžujte. Pokud tam ale pracovali, někomu pomáhali, nebo podobně, tak díky vám a podobným, si pak k tomu sepisování, napíšou každý takové malé vyjádření pro oddělení stížnosti a tam sepišou důvody svého jednání. Pokud jednali v mezich své práce, je to jen další opruz, kterým zbytečně stravi 2h a to jen proto, že někdo si jen něco myslí. Tak příště, až to budete vědět. Doufám, že vy děláte nějakou práci, kde na Vás není vidět, možná by byly zajmavé i fotky z vaši práce?!

vsemstejne | 03. 05. 2012 - 13:00:20

K policiji a prestupkum

Všiml sem si že ve spouste přizpěvku se objevuje dost zatvrzeli zastance policistu z okazem ze jedou někoho chranit...myslim si ze drtivá větsina pripadu to neni a kluci v hezkejch uniformach si mysli ze sou proste a jasně,nepostizitelni.Policista by měl jit přikladem a byt absolutni profesional a protoze to tak casto neni,proto jejich autoryta je mezi lidmi a vaznost tak nizká.Spravedlnost by mela platit pro vsechny a ne jen pro vyvoleny-pane nejspis policisto.Pokud by to bylo v souladu z vikonem nutneho zasahu,tak si myslim ze s tim by neměl mit nikdo problem.

vsemstejne | 03. 05. 2012 - 13:12:30

moralni profesionalni kodex

policista by měl byt,nebo s snazit byt vzdy nad věci,neměl by vkladat do přistupu k lidem ci pachatelum svou osobni nenavist ci agresivitu..Měl by se vzdy chovat slousně a korektně bez vulgarit,pouzivat donucovacich prostredku vzdy v souladu se zakonem a to vzdy jen priměřeně okolnostem zasahu.neohrozovat bezduvodně lidi kolem sebe,když si to nezbytnost situace nevizaduje.

SmokySquirrel | 10. 12. 2011 - 12:35:28

Má pravdu

Sorry, ale ta reakce je zcela adekvátní. Seš idiot. Až budeš potřebovat pomoc Policie a budeš čekat o 20min déle, protože Policajti budou hledat místo k parkování na takovém místě, aby je hnidopichové jako ty nemohli vyfotit a neohrozili tak jejich místo v práci, jsem zvědavej, jak se ti to bude líbit ..... Překvapuje mě škodolibost národa ... ááá Policajti udělali něco špatně, šup foťák do ruky a naprášit je ... vzpamatuj se !!!!

Hadik | 23. 03. 2011 - 09:09:54

Re: Seš idiot

K tvé reakci mohu říct následující:
1. JÁ TAM ZAPARKOVAL, místo tam opravdu bylo, nemluvě o tom že tam jsou o 15m dál dvě parkoviště.
2. To že nemají kde zaparkovat není omluva ale výmluva. Pokud Já jako civil, nebudu mít kde parkovat a zaparkuju na přechodu nebo na místě pro invalidy mně neomlouvá a stejně tak ani je ne.
„Před zákonem jsme si všichni rovni“ (a někteří rovnější asi že ? )
---
Za svou češtinu se omlouvám bohužel to lepší nebude, někdo neumí jezdit, někdo počítat, někdo prostě neumí česky.
---
Myslím že náš projev mluví o nás obou. Já neumím česky, ty máš chování ........... ( doplň si sám ) A způsob tvého jednání a okamžité slovní napadaní je také dostatečným ukazatelem tvé osobnosti.

OutOfOrder | 01. 03. 2011 - 22:16:54

Seš idiot

Nechápu, jak se může takhle dutý člověk vůbec veřejně projevovat! K té gramatice se radši ani nebudu vyjadřovat, ale k věcnosti jeho "příspěvku"... Nenapadlo tě, že policisté prováděli nějaký zákrok a neměli kde zaparkovat?!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama