Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2505 hlasů v anketě 2505
ne
3689 hlasů v anketě 3689

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Ujel z místa dopravní nehody při které zemřel nevinný řidič

obrázek ke článku: Ujel z místa dopravní nehody při které zemřel nevinný řidič

Riskantní jízda a nebezpečné předjíždění sportovního vozidla po rychlostní silnici u Panenského Týnce způsobila tragickou dopravní nehodu při které zemřel řidič Renaultu jedoucí v opačném směru, který byl nucen strhnout řízení vpravo mimo komunikaci.

Dopravní nehoda - Panenský Týnec 21.5.2011

V sobotu  21.května 2011 došlo na silnici číslo 1/7 k vážné dopravní nehodě. Příčinou byla riskatní jízda a předjíždění sportovního vozu Nissan GT-R jehož ridič si patrně spletl veřejnou komunikaci se závodní dráhou. Při předjíždění jiného vozu stejné značky ve vysoké rychlosti ohrozil pětadvacetiletého řidiče jedoucího se svojí o čtyři roky mladší spolujezdkyní. Ten byl nucen ve snaze zabránit čelnímu střetu strhnout řízení svého vozidla vpravo mimo silnici. Zde se jeho automobil několikrát převrátil přes střechu.

Viník této vážné dopravní nehody z místa ujel a v havarovaném Renaultu zanechal jeho posádku bez poskytnutí první pomoci. Muž i žena utrpěli těžká zranění se kterými byli v kritickém stavu přepraveni do  střešovické  nemocnice. Zde bohužel muž i přes veškerou péči lékařů zraněním utrpěným při dopravní nehodě podlehl.

Policie České republiky ihned po autonehodě rozjela rozsáhlou pátrací akci po bezohledném řidiči a případných svědcích. Vyšetřováním bylo zjištěno, že oba sportovní vozy Nissan jely z tuningového srazu v Panenském Týnci a posléze byli zjištěni i jejich řidiči. Jeden z nich nyní čelí podezření z trestných činů usmrcení z nedbalosti, těžké ublížení na zdraví znedbalosti a neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku. V případě odsouzení může skončit až na šest let za mřížemi. Řidič druhého Nissanu byl vyslechnut jako svědek.

foto: Policie

Dopravní nehody v okolí:
Riskantně rychlá jízda příčinou tragické dopravní nehody >>
Video - smrtelná autonehoda na silnici I/7 u odbočky na Slaný >>
Výsledkem předjíždění ve vysoké rychlosti byli dva mrtví  >>
Řidič Porsche zahynul následkem dopravní nehody u obce Ješín >>
Osm mrtvých při dopravní nehodě na Lounsku  >> 
Tragická dopravní nehoda na obchvatu města Slaný >>  

obrázek ke článku: Ujel z místa dopravní nehody při které zemřel nevinný řidič obrázek ke článku: Ujel z místa dopravní nehody při které zemřel nevinný řidič obrázek ke článku: Ujel z místa dopravní nehody při které zemřel nevinný řidič
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama