Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2495 hlasů v anketě 2495
ne
3679 hlasů v anketě 3679

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Na RallyShow Uherský Brod tragicky zahynuly čtyři dívky

Obrovská tragedie se stala při závodech rally, které se uskutečnily nedaleko obce Lopeník. Závodní vozidlo vyjelo mimo trať a vlétlo do diváků. Na místě události zemřely čtyři dívky ve věku 7 až 20 let. Další tři lidé byli zraněni.

Neštěstí se stalo krátce po druhé hodině odpoledne v sobotu 10.listopadu 2012 a znovu rozvířilo debaty o zajištění bezpečnosti diváků při pořádání podobných závodů. V České republice se za několik posledních let stalo několik podobných nehod. Svůj názor můžete vyjádřit v komentářích pod článkem či hlasovat v anketě v levém sloupci.

Policie nyní vyšetřuje příčinu a možnou odpovědnost za tragedii. Vzhledem k tomu, že se nehoda stala v rámci závodů rally na uzavřené traťi nelze událost vyšetřovat jako klasickou dopravní nehodu a nelze tudíž brát v potaz rychlost vozidla. Prověřuje se především zda-li k tragedii nedošlo díky pochybení organizátorů v rámci bezpečnostních předpisů či zda diváci stáli v místech k tomu určených.

Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Petra | 31. 03. 2015 - 16:22:30

Lítost

Dobrá den, u přímě . je mě velmi líto co se stalo, ale kontroloři trati x krát napomínají lidi za paskou ať se vrátí, jezdím na x rally, jako jsou Hustopeče, jízda do vrchu a pod... ale ty lidi samy hazardují se životy.... Rozhodně zato nemůžou kontroloři..


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama