Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2494 hlasů v anketě 2494
ne
3673 hlasů v anketě 3673

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Parkování na chodníků MP Kladno

obrázek ke článku: Parkování na chodníků MP Kladno

Již jsme si zvykli, že správné parkování dělá některým strážníkům Městské policie problém. Jinak tomu není ani v Kladně.

Oznamuji přestupek městských policistů s vozidlem RZ 1SO 5538 - stání na
chodníku. Stalo se 21.3.2012 v ulici Kosmonautů v Kladně v 9.32hod.

Petr Pokorný

Související články:
Městská policie Kladno >>

Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Kuba | 03. 05. 2015 - 01:29:53

Ono je to trochu složitější..

Je to přímo přes služebnou PČR, kde jsou rezervovaná 3 místa pro policii. Jedná se o OOP, které je na sídlišti, kde vážně není moc kde parkovat. A pokud budou policisté/strážníci chodit přes půl sídliště s každou osobou, se kterou musí provést úkony, tak lidé budou nadávat ještě víc. A nechávat zapnuté majáky se už kdekomu nevyplatilo..

Mijamoto | 03. 07. 2013 - 22:07:40

Přestupek?

Ano, pravda, toto jednání ma znaky přestupku, ale je zvláštni, že ten škarohlíd neupozorňuje na vozidlo policie ČR? To se snad také dopoušti "přestupku"?! Pravda ale bude asi někde jinde, když jsou tam takhle pohromadě tři policejní vozidla, ne? Zřejmě nějaký zákrok, že? A jak píše ten předemnou, každému přeji, až mu bude ouvej, tak mu strážnik řekne: Jo váženy, nebylo kde zaparkovat! Mimochodem, jedná se o jednání v nutné obraně, nebo krajní nouzi, že jo? Okolnosti vylučující protiprávnost! Jistě, někdo namítne, že mají svítit majáky! To bych toho chytrolína pak chtěl vidět, jak by nastartoval. Vždycky vyšší zájem, přebíjí ten nižší a pokud je tam nutná přítomnost tři vozidel, tak asi to bude nějaká polizanice. Jinak zdravím toho škarohlída, kterému zřejmě někde MP dala botičku.

Vidis | 30. 05. 2013 - 17:33:20

---

Nádherná ukázka.....upřímně Vám přeji, aby až jejich služby budete nejvíce potřebovat, jezdili půl hodiny kolem Vašeho paneláku a hledali místo k parkování. Myslim, že pro průměrně inteligentního člověka je zřejmé už vzhledem k počtu těch aut, která tam stojí, že tam za plotem asi klobásy neopékají. Za mě jedno velké mínus pro udavatele....


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama