Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2524 hlasů v anketě 2524
ne
3703 hlasů v anketě 3703

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Trojice mladíků havarovala, jeden z nich zemřel na místě

obrázek ke článku: Trojice mladíků havarovala, jeden z nich zemřel na místě

Riskantní předjíždění bylo příčinou tragické dopravní nehody u obce Očelice. Náraz do stromu si vyžádal život teprve osmnáctiletého spolujezdce.

Trojice mladíků jela ve vozidle Kia Sephia 4. července 2009 po silnici od obce Očelice. Nedaleko odbočky na Čánku se dvacetiletý řidič rozhodl k předjetí pomaleji jedoucího vozidla. Tento manévr se však stal osudným.

Řidič najel ve vysoké rychlosti na levou krajnici a poté do příkopu. Vozidlo narazilo do dvou dřevěných sloupu ohrazení a do stromu. Nárazem bylo odmrštěno a skončilo zcela zdemolované převrácené na střeše.

Řidič vozidla utrpěl těžká zranění a byl letecky přepraven do Fakultní nemocnice v Hradci Králové. Lehké zranění utrpěl také spolujezdec sedící na předním sedadle.

Bohužel pro třetího z cestujících, teprve osmnáctiletého chlapce, se nehoda stala osudnou a na následky zranění utrpěných při této dopravní nehodě zemřel. Zasahující lékař již mu pomoci nemohl.

Další člověk zemřel na následky dopravní nehody v Dolní Lutyni >>
Osudná cesta ze svatby, dva lidé zemřeli >>

foto: Policie 

Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama