Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2512 hlasů v anketě 2512
ne
3696 hlasů v anketě 3696

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Osudná cesta ze svatby – dva lidské životy vyhasly při dopravní nehodě

obrázek ke článku: Osudná cesta ze svatby – dva lidské životy vyhasly při dopravní nehodě

Další oběti dopravní nehody o prodlouženém víkendu. Muž a žena zahynuli při dopravní nehodě mezi obcemi Lichkov a Králíky. Jejich vozidlo narazilo do betonového sloupku.

K další tragické dopravní nehodě o prodlouženém víkendu došlo 5. července 2009 krátce před čtvrtou hodinou ranní na silnici mezi obcemi Lichkov a Králíky. Osmapadesátiletá žena řídila osobní vozidlo Fiat Tempra. Společně s ní cestoval i dvaašedesátiletý spolujezdec. Oba se údajně vraceli ze svatební oslavy. Domů se však již nikdy nevrátí.

Žena za volantem vyjela do protisměru a sjela do levého příkopu, kde čelně narazila do betonového mostu. Proč se tak stalo je předmětem šetření. Jako pravděpodobná příčina se nabízí, že žena za volantem usnula vlivem únavy případně, na vině může být vysoká rychlost. Na silnici nebyly stopy po brždění.

Vozidlo bylo nárazem zcela zničeno a oba cestující zůstali ve vraku zaklíněni. Za pomoci hydraulických nástrojů je ven dostali zasahující hasiči. Oba utrpěli těžká zranění a i přes péči záchranářů zemřeli na místě autonehody.

foto: Policie ČR

Další člověk zahynul při dopravní nehodě v Dolní Lutyně >>
Trojice mladíků havarovala, jeden zemřel >>

Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama