Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2502 hlasů v anketě 2502
ne
3684 hlasů v anketě 3684

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Další motorkář nedojel do cíle své cesty

obrázek ke článku: Další motorkář nedojel do cíle své cesty

Muž na motocyklu se při předjíždění čelně srazil s protijedoucím autem. Byl na místě mrtev. Řidička osobáku utrpěla lehká zranění.

Motorkářská sezóna je plném proudu. Bohužel mnoho řidičů silných strojů za svou vášeň zaplatí svým životem. Stejně tak tomu bylo i při dopravní nehodě mezi motocyklem a osobním autem na silnici vedoucí od Písku směrem na Albrechtice nad Vltavou v pondělí 13. července 2009 několik minut před půl sedmou.

Mladý řidič silného motocyklu udělal osudovou chybu. Rozhodl se předjet před ním pomaleji jedoucí osobní vozidlo v pravotočivé zatáčce. Se svojí motorkou vyjel do levého pruhu naneštěstí přesně v okamžiku, kdy z protisměru přijíždělo jiné osobní vozidlo. Do tohoto vozidla motorkář čelně narazil. Osobák skončil se značně zdemolovanou přední částí v příkopu. Mimo silnici skončil vrak motocyklu.

Motocyklista utrpěl smrtelné zranění a zemřel na místě autonehody. Řidička osobního vozu byla s lehkými zraněními převezena do nemocnice v Písku.

foto: Policie České republiky

Čtěte také:
Na následky autonehody zemřel další motorkář >>
 
Motorkář předjížděl zprava a střetl se s traktorem >>

obrázek ke článku: Další motorkář nedojel do cíle své cesty obrázek ke článku: Další motorkář nedojel do cíle své cesty obrázek ke článku: Další motorkář nedojel do cíle své cesty
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama