Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2526 hlasů v anketě 2526
ne
3703 hlasů v anketě 3703

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Nedal přednost v jízdě a zemřel

obrázek ke článku: Nedal přednost v jízdě a zemřel

Řidič plně obsazené Felicie nedal přednost rozjeté dodávce s cementem a střetl se s ní. Dopravní nehoda si vyžádala jeden lidský život a pět zraněných.

Ve čtvrtek 16. července 2009 několik minut po poledni se stala další tragická dopravní nehoda na křižovatce mezi obcemi Kostelec u Holešova a Němčice. Jednadvacetiletý řidič plně naložené Škody Felicie jel po vedlejší silnici od Kostelce. V úseku, kde se tato silnice kříží s hlavní silnicí, nerespektoval dopravní značení a vjel do křižovatky i přes to, že měl dát přednost vozidlům jedoucím po hlavní silnici. Po ní ve směru od Staré Vsi přijížděla dodávka Mercedes přepravující cement. Felicie narazila čelně do dodávky.

Silou nárazu byla dodávka odhozena vpravo a skončila převrácená na bok mimo silnici. Škoda Felicia zůstala stát se zničenou přední části v křižovatce.

Všichni cestující z havarovaných vozidle utrpěli zranění. Viník autonehody, slovenský řidič Škody utrpěl těžká poranění, kterým na místě podlehl. Lékaři mu již nemohli pomoci. Jeho čtyřiapadesátiletý spolujezdec utrpěl těžké zranění hlavy a byl letecky transportován do nemocnice v Olomouci. Další dva spolujezdci utrpěli těžká zranění a jeden zranění lehké.

Řidič dodávky z autonehody vyvázl s lehkým zraněním. Na místě se podrobil dechové zkoušce, která požití alkoholu před jízdou vyloučila.

Provoz na silnici byl přerušen a Policie ČR dopravu odkláněla po objízdných trasách více než tři hodiny. Po zadokumentování nehody hasiči pomocí hydraulického nářadí vyprostili tělo mrtvého řidiče, které bylo ve vraku zaklíněno a odklidili následky dopravní nehody.

foto: HZS

Čtěte také:
Následky dopravní nehody nepřežili tři lidé >>
Tragédie na českých silnicích pokračuje !!! >>
Osudná cesta ze svatby – dva lidské životy vyhasly při dopravní nehodě >>

obrázek ke článku: Nedal přednost v jízdě a zemřel obrázek ke článku: Nedal přednost v jízdě a zemřel obrázek ke článku: Nedal přednost v jízdě a zemřel obrázek ke článku: Nedal přednost v jízdě a zemřel obrázek ke článku: Nedal přednost v jízdě a zemřel
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama