Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2527 hlasů v anketě 2527
ne
3704 hlasů v anketě 3704

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Kriminalisté hledají nebezpečného vraha

obrázek ke článku: Kriminalisté hledají nebezpečného vraha

Od sedmého srpna letošního roku prošetřují kriminalisté krajského ředitelství případ trestného činu loupež, kterého se dopustil zatím neznámý pachatel v kasinu ve vestibulu stanice metra Stodůlky.

Tiskový servis Policie České republiky

Tehdy přišel, půl hodiny po půlnoci, do podniku maskovaný muž s pistolí namířenou na devětapadesátiletého pokladního a požadoval po něm vydání veškeré finanční hotovosti. Pokladní se však rozhodl firemní peníze před lupičem ubránit a kladl mu aktivní odpor. Na to lupič reagoval dvěma výstřely ze zmiňované krátké střelné zbraně, kdy jeden z nich pokladního smrtelně zranil.

Kriminalisté prošetřováním této události zjistili, že tento skutek není první, kterého se lupič dopustil. Podle dostupných důkazů se tento neznámý pachatel dopustil minimálně trestného činu loupež, opět se zbraní v ruce, a to v polovině letošního června. Tehdy atakoval pokladní v jednom z bankovních ústavů v ulici Bělohorská. I tenkrát se nebránil použít zbraň, byť pro výstřel, kterým demonstroval svou sílu. Tento incident se naštěstí obešel bez zranění.

Na základě popsaného je na místě zmínit, že se kriminalisté důvodně domnívají, že tento neznámý pachatel bude ve svém počínání i nadále pokračovat.

Tento, dle kriminalistů velmi nebezpečný pachatel je středně vysoké, štíhlé, až hubené postavy, tmavých vlasů. S největší pravděpodobností se jedná o leváka. Zápěstí této ruky zdobí masivní hodinky ze žlutého kovu. Navíc kriminalisté disponují poznatky k dalšímu možnému násilnému protiprávnímu jednání tohoto muže. V souvislosti s popsaným žádají kriminalisté širokou veřejnost o pomoc při spolu pátrání po tomto pachateli.

Jakékoliv informace mohou pozorní občané sdělit na telefonní číslo 974 826 462, nebo na linku tísňového volání.

zdroj: Policie

Související články:
Loupežné přepadení banky v Praze >>

obrázek ke článku: Kriminalisté hledají nebezpečného vraha obrázek ke článku: Kriminalisté hledají nebezpečného vraha obrázek ke článku: Kriminalisté hledají nebezpečného vraha
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama