Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2501 hlasů v anketě 2501
ne
3683 hlasů v anketě 3683

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Vysoká rychlost si vyžádala život osmnáctiletého řidiče

obrázek ke článku: Vysoká rychlost si vyžádala život osmnáctiletého řidiče

Teprve osmnáctiletý řidič způsobil těžkou dopravní nehodu při které došlo ke zranění dvou dospělých a dvou dětí ve věku 3 a 6 let. Sám zemřel na místě autonehody.

Dopravní nehoda Kočí - Chrudim 29.8.2009

V sobotu 29.srpna 2009 ve tři čtvrtě na pět odpoledne došlo na silnici mezi obcemi Kočí a Chrudim k těžké dopravní nehodě s tragickými následky. Teprve osmnáctiletý řidič jel ve vozidle Citroën Saxo. Nepřizpůsobil však rychlost na výjezdu z pravotočivé zatáčky dostal smyk a přejel do protisměru. Zde v ten okamžik projížděla Škoda Fabia ve které cestovali dva dospělí a dvě děti ve věku 3 a 6 let. Došlo k vzájemnému střetu ve kterém Citroën skončil převrácený na střeše v příkopu. Fabia zůstala stát na kraji silnice.

Bilance dopravní nehody je tragická. Celá posádka Škody Fabie včetně dětí byla zraněna a záchranáři je převezli do nemocnice. Řidič Citroënu utrpěl těžká zranění a zůstal ve vraku vozidla zaklíněn. Zasahují hasiči jej neprodleně vyprostili a předali záchranné službě. Ta se snažila mladíka oživit avšak veškeré pokusy vyšly na prázdno. Lékař po třiceti minutách konstatoval řidičovu smrt na následky těžkých zranění utrpěných oři dopravní nehodě.

Foto: HZS

Související články:
Pět zraněných a jeden mrtvý při dopravní nehodě >>
Havaroval s 3,13 promile v krvi a zabil spolujezdce >>
Osmadvacetiletý muž zemřel při dopravní nehodě u obce Býšť >>

obrázek ke článku: Vysoká rychlost si vyžádala život osmnáctiletého řidiče obrázek ke článku: Vysoká rychlost si vyžádala život osmnáctiletého řidiče
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama