Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2499 hlasů v anketě 2499
ne
3683 hlasů v anketě 3683

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Havaroval s 3,13 promile v krvi a zabil spolujezdce

obrázek ke článku: Havaroval s 3,13 promile v krvi a zabil spolujezdce

Alkohol za volantem byl příčinou další tragické dopravní nehody. Spolujezdec nepřežil náraz do stromu. Viníku autonehody Policie naměřila 3,13 promile alkoholu. Navíc má zadržen řidičský průkaz.

Dopravní nehoda  mezi obcemi Páleček a Vraný 18.8.2009

Neuvěřitelný hazard s lidskými životy předvedl devětadvacetiletý řidič, když usedl za volant vozidla Škoda Felicia s více než třemi promilem alkoholu. Společně s ním jel ve vozidle i o osm let mladší spolujezdec.

Na silnici mezi obcemi Páleček a Vraný řidič nepřizpůsobil rychlost a při projíždění pravotočivé zatáčky vyjel mimo silnici a narazil do stromu. K události došlo 18. srpna 2009 v půl desáté večer.

Při nárazu došlo k těžkému zranění spolujezdce, který byl letecky převezen do nemocnice. I přes maximální snahu lékařů o jeho záchranu zde svým zraněním podlehl. Viník dopravní nehody utrpěl pouze lehké zranění a byl převezen do nemocnice na odběr krve. Poté putoval do policejní cely. Policisté navíc zjistili, že muž má vysloven zákaz řízení.

foto: Police České republiky

Další autonehody pod vlivem alkoholu:
Čtyři mrtví při dopravní nehodě v centru Hradce Králové >>
Těžké následky dopravní nehody u Jaroměřic >>
Po dopravní nehodě nadýchal 1,96 promile alkoholu >>
Zaklíněného řidiče vyprošťovali hasiči 40 minut >>

obrázek ke článku: Havaroval s 3,13 promile v krvi a zabil spolujezdce obrázek ke článku: Havaroval s 3,13 promile v krvi a zabil spolujezdce obrázek ke článku: Havaroval s 3,13 promile v krvi a zabil spolujezdce obrázek ke článku: Havaroval s 3,13 promile v krvi a zabil spolujezdce obrázek ke článku: Havaroval s 3,13 promile v krvi a zabil spolujezdce obrázek ke článku: Havaroval s 3,13 promile v krvi a zabil spolujezdce
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama