Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2499 hlasů v anketě 2499
ne
3683 hlasů v anketě 3683

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Na následky vážné dopravní nehody u Srbic zemřeli dva lidé

obrázek ke článku: Na následky vážné dopravní nehody u Srbic zemřeli dva lidé

Vysoká rychlost byla příčinou vážné dopravní nehody. Ve zcela zdemolovaném Fiatu zemřel na místě autonehody řidič a spolujezdec podlehl zraněním po převozu do nemocnice.

Dopravní nehody 8.9.2009 - Srbice

Černým písmem se do statistik vedených o dopravních nehodách zapíše i úterý 8.září 2009. Krátce po půlnoci došlo u obce Srbice na silnici III. třídy k tragické autonehodě, která si vyžádala dva lidské životy.

Pětadvacetiletý řidič podcenil stav vozovky a své schopnosti a nepřizpůsobil rychlost vozidla při průjezdu pravotočivé zatáčky, která jej vynesla na krajnici, kde dostal smyk a poté již nekontrolované vozidlo Fiat narazilo zadní částí do stromu. Prudký náraz zcela zdemoloval karoserii vozidla a řidiče i jeho spolujezdce zaklínil uvnitř.

Hasičům po příjezdu na místo se naskytl hrůzný obrázek zdemolovaného vozidla se zaklíněnými těly uvnitř. Řidič nejevil již žádné známky života. Po vyproštění osob za pomoci hydraulických nástrojů byly předány do rukou rychlé lékařské pomoci.

U řidiče však lékař konstatoval smrt na následky těžkých zranění. Druhý muž taktéž nejevil známky života. Pomocí resuscitace se jej podařilo oživit a byl převezen do nemocnice. Zde však i přes veškerou snahu lékařů svůj boj o život prohrál a stal se tak druhou obětí této zbytečné tragické dopravní nehody.

foto: HZS

Související články:
Další mladík zemřel za volantem vozu při dopravní nehodě na Chrudimsku >>
Další tragické následky dopravní nehody u Uherského Brodu >>
Vysoká rychlost si vyžádala život osmnáctiletého řidiče >>

obrázek ke článku: Na následky vážné dopravní nehody u Srbic zemřeli dva lidé obrázek ke článku: Na následky vážné dopravní nehody u Srbic zemřeli dva lidé obrázek ke článku: Na následky vážné dopravní nehody u Srbic zemřeli dva lidé obrázek ke článku: Na následky vážné dopravní nehody u Srbic zemřeli dva lidé obrázek ke článku: Na následky vážné dopravní nehody u Srbic zemřeli dva lidé obrázek ke článku: Na následky vážné dopravní nehody u Srbic zemřeli dva lidé obrázek ke článku: Na následky vážné dopravní nehody u Srbic zemřeli dva lidé obrázek ke článku: Na následky vážné dopravní nehody u Srbic zemřeli dva lidé obrázek ke článku: Na následky vážné dopravní nehody u Srbic zemřeli dva lidé
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama