Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2501 hlasů v anketě 2501
ne
3683 hlasů v anketě 3683

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Na sjetých pneumatikách dostal smyk a střetl se s protijedoucím vozidlem

obrázek ke článku: Na sjetých pneumatikách dostal smyk a střetl se s protijedoucím vozidlem

Sjeté zadní pneumatiky a příliš rychlá jízda na namrzající silnici byla příčinou tragické dopravní nehody u Zašové. Řidič za svou chybu zaplatil nejvyšší cenu.

Dopravní nehoda 11.3.2010 - Zašová - Zubří

Zbytečná dopravní nehoda se stala na silnici mezi Zašovou a Zubřím na Vsetínsku ve čtvrtek 11.března 2010 v sedm hodin ráno. Čtyřiačtyřicetiletý řidič z Rožnova pod Radhoštěm jel vozidlem Volkswagen Golf po silnici na kterou padal čerstvý sníh, který místy namrzal příliš rychle, dostal z vozidlem smyk po kterém se nekontrolované vozidlo dostalo do protisměru, kde se srazilo s vozidlem Ford Fiesta, které řídila pětatřicetiletá žena. Ke smyku Golfu přispěli i sjeté zadní pneumatiky.

Následky dopravní nehody byly tragické. Řidička Fiesty utrpěla zranění se kterým byla převezena do nemocnice ve Valašském Meziříčí. Řidiče Golfu z vozidla vyprostili kolem jedoucí řidiči, kteří taktéž začali s oživovacími pokusy. I přes jejich snahu lékař, který na místě dopravní nehody zasahoval konstatoval řidičovu smrt.

Řidička Fiesty byla Policií ČR podrobena dechové zkoušce na alkohol, která jeho požití před jízdou vyloučila. Kvůli dopravní nehodě byla doprava na hlavním tahu I/35 z Valašského Meziříčí přes Rožnov pod Radhoštěm na Slovensko po několik hodin omezena.

foto: HZS

Související články:
Vybráno z archivu- Nebezpečné předjíždění příčinou tragické nehody ve Vsetíně >>
Dvacetiletá dívka bez řidičáku rozpůlila Lancii o strom >>
Silně posilněn alkoholem nezvládl průjezd mírnou zatáčkou >>
Příčina dopravní nehody? Alkohol ! >>
Tragická dopravní nehoda u Valašského Meziříčí >>

obrázek ke článku: Na sjetých pneumatikách dostal smyk a střetl se s protijedoucím vozidlem obrázek ke článku: Na sjetých pneumatikách dostal smyk a střetl se s protijedoucím vozidlem obrázek ke článku: Na sjetých pneumatikách dostal smyk a střetl se s protijedoucím vozidlem obrázek ke článku: Na sjetých pneumatikách dostal smyk a střetl se s protijedoucím vozidlem obrázek ke článku: Na sjetých pneumatikách dostal smyk a střetl se s protijedoucím vozidlem obrázek ke článku: Na sjetých pneumatikách dostal smyk a střetl se s protijedoucím vozidlem obrázek ke článku: Na sjetých pneumatikách dostal smyk a střetl se s protijedoucím vozidlem obrázek ke článku: Na sjetých pneumatikách dostal smyk a střetl se s protijedoucím vozidlem
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama