Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2520 hlasů v anketě 2520
ne
3700 hlasů v anketě 3700

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Nebezpečí v podobě aquaplaningu příčinou tragické dopravní nehody

obrázek ke článku: Nebezpečí v podobě  aquaplaningu příčinou tragické dopravní nehody

Vysoká rychlost a voda tekoucí po silnici a zřejmě i nedostatek řidičských zkušeností stály za tragickou dopravní nehodou ve Zlíně. Zahynul teprve devatenáctiletý mladík.

Dopravní nehoda - Zlín 2.6.2010

K dopravní nehodě došlo ve Zlíně 2.června 2010 o půl desáté dopoledne. Teprve devatenáctiletý řidič jel podle svědků vyšší rychlostí vozidlem Honda CRV, když vjel do vody, která v tu dobu díky vytrvalému dešti tekla po silnici. Vozidlo dostalo takzvaný aquaplaning a neovladatelné přejelo do protisměru. Zde v té době jelo nákladní vozidlo do kterého Honda čelně narazila. Její vrak se zcela zdemolovaným bokem a střechou následně narazil do svodidel.

Bilance dopravní nehody byla tragická. Na místě autonehody vyhasl život mladého řidiče, jeho spolujezdec a dva muži v nákladním autě utrpěli lehká zranění.

Doprava na hlavní tahu byla zcela uzavřena až do půl druhé odpoledne, kdy se podařilo odtáhnout poškozené nákladní vozidlo.

foto: HZS

Související články:
Tragická nehoda Golfu >>
Autonehoda Volkswagenu Passat a osobního vlaku ve Zlíně >>
Rychlá jízda opět příčinou dopravní nehody a zmařeného lidského života >>
Narazil čelně do zábradlí – spolujezdkyně při autonehodě zahynula >>
Při dopravní nehodě u Napajedel zemřeli dva mladí muži >>
 

obrázek ke článku: Nebezpečí v podobě  aquaplaningu příčinou tragické dopravní nehody obrázek ke článku: Nebezpečí v podobě  aquaplaningu příčinou tragické dopravní nehody obrázek ke článku: Nebezpečí v podobě  aquaplaningu příčinou tragické dopravní nehody obrázek ke článku: Nebezpečí v podobě  aquaplaningu příčinou tragické dopravní nehody obrázek ke článku: Nebezpečí v podobě  aquaplaningu příčinou tragické dopravní nehody obrázek ke článku: Nebezpečí v podobě  aquaplaningu příčinou tragické dopravní nehody obrázek ke článku: Nebezpečí v podobě  aquaplaningu příčinou tragické dopravní nehody obrázek ke článku: Nebezpečí v podobě  aquaplaningu příčinou tragické dopravní nehody obrázek ke článku: Nebezpečí v podobě  aquaplaningu příčinou tragické dopravní nehody
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

jenda | 25. 07. 2010 - 01:09:29

rychlost

podle svedku jel vyssi rychlosti?no urvat u Tatry predni napravu to uz chce poradnou ranu ,no aspon ze nevzal nikoho sebou


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama