Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2524 hlasů v anketě 2524
ne
3703 hlasů v anketě 3703

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Otřesné!!! Pět lidí zahynulo následkem dopravní nehody v Karviné

obrázek ke článku: Otřesné!!! Pět lidí zahynulo následkem dopravní nehody v Karviné

Celkem pět lidských životů si vyžádala dopravní nehoda dvou vozidel v Karviné. Příčina? Riskantně rychlá jízda a následně nezvládnutý průjezd pravotočivou zatáčkou.

Dopravní nehoda Karviná 9.7.2010 - 5 mrtvých

V pátek 9.července 2010 krátce po půlnoci došlo v Karviné, místní části Louky k dopravní nehodě při které zahynuly čtyři osoby na místě a jedna o několik hodin později v nemocnici. Řidič osobního vozidla Renault jel vysokou rychlostí ve směru od Českého Těšína na Karvinou. Právě spěch byl rozhodující příčinou tragedie. V pravotočivé zatáčce nezvládl řízení a přejel do protisměru, kde se střetl se Škodou Octavia.

Obě vozidla byla nárazem doslova rozmetána do okolí několika metrů. Záchranáři po příjezdu na místo museli konstatovat úmrtí čtyř osob, třech mužů ve věku 27, 40 a 42 let a šestadvacetileté ženy. Řidič Renaultu, šestadvacetiletý muž byl v bezvědomí v kritickém stavu převezen do nemocnice. Utrpěl těžká zranění hrudníku, hlavy, mozku a končetin. Vrtulník letecké záchranné služby jej přepravil do nemocnice v Ostravě. Zda však muž podlehl svým zraněním utrpěným při dopravní nehodě.

Informaci později doplnil mluvčí karvinské policie: "Šetření v současné době přineslo pitevní výsledky. Ty potvrdily, že šestadvacetiletý řidič renaultu byl pod vlivem psychotropní látky. V jakém množství a jakého druhu se dozvíme až ze znaleckého posudku. Jednačtyřicetiletý řidič octavie měl v krvi alkohol, přesné množství stanoví také až znalecký posudek."

foto: HZS

Související články:
Výsledek nepřiměřené rychlé jízdy – jeden mrtvý a čtyři těžce zranění >>
Čelní srážka dodávky a osobního vozu si vyžádala jeden lidský život. >>
Srážkou dvou motorkářů se Škodou Felicia >>
Manželský pár zahynul po střetu s kamiónem u Českého Těšína >>



obrázek ke článku: Otřesné!!! Pět lidí zahynulo následkem dopravní nehody v Karviné obrázek ke článku: Otřesné!!! Pět lidí zahynulo následkem dopravní nehody v Karviné obrázek ke článku: Otřesné!!! Pět lidí zahynulo následkem dopravní nehody v Karviné obrázek ke článku: Otřesné!!! Pět lidí zahynulo následkem dopravní nehody v Karviné
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

jenda | 25. 07. 2010 - 01:02:43

litost

je mi lito nevinnych lidi,ktery prisli o zivot kvuli jendomu hlupakovi,ale tady se potvrzuje pravidlo:hlupak ktery sedne za volant opili a jeste vetsi hlupak ktery sedne do auta s opilim ridicem

Lucka | 12. 07. 2010 - 08:56:20

...

je to hrozné,bude mi chybět


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama