Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2520 hlasů v anketě 2520
ne
3701 hlasů v anketě 3701

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Dva lidé zahynuli při dopravní nehodě v Koutech nad Desnou

obrázek ke článku: Dva lidé zahynuli při dopravní nehodě v Koutech nad Desnou

BMW vyletělo ve vysoké rychlosti ze silnice a spadlo do řeky. Řidič a jeden ze spolujezdců zemřeli na místě dopravní nehody. Další spolujezdec byl se zraněními letecky převezen do nemocnice. Příčinou této tragické dopravní nehody byla vysoká rychlost.

Dopravní nehoda 20.2.2011 Kouty nad Desnou

I neděle 20.února 2011 se do statistik o počtu obětí dopravních nehod zapíše černým písmem. V Koutech nad Desnou v blízkosti lyžařského areálu došlo o půl čtvrté odpoledne k tragické dopravní nehodě při které zemřeli dva lidé.

Čtyřicetipětiletý řidič jel vysokou rychlostí vozidlem BMW směrem od Červenohorského sedla a v obci Kouty nad Desnou při průjezdu mírné pravotočivé zatáčky dostal vlivem vysoké rychlosti smyk vyjel vlevo, narazil do svodidel a zábradlí mostu a poté nekontrolované vozidlo vylétlo ze silnice a prudce narazilo do betonového koryta řeka.

Z vraku zdemolovaného vozidla museli hasiči vyprostit dvě zaklíněné osoby. Bohužel u řidiče a spolujezdce, který seděl v době dopravní nehody na zadních sedadlech musel lékař záchranné služby konstatovat jejich úmrtí. Druhý spolujezdec byl se zraněními letecky přepraven do nemocnice v Oloumouci.

foto:HZS + Policie

Dopravní nehody v okolí:
Teprve sedmnáctiletý chlapec zahynul následkem dopravní nehody >>
Srážka nákladního vozu s osobním si vybrala krutou daň  >>

obrázek ke článku: Dva lidé zahynuli při dopravní nehodě v Koutech nad Desnou obrázek ke článku: Dva lidé zahynuli při dopravní nehodě v Koutech nad Desnou obrázek ke článku: Dva lidé zahynuli při dopravní nehodě v Koutech nad Desnou obrázek ke článku: Dva lidé zahynuli při dopravní nehodě v Koutech nad Desnou obrázek ke článku: Dva lidé zahynuli při dopravní nehodě v Koutech nad Desnou obrázek ke článku: Dva lidé zahynuli při dopravní nehodě v Koutech nad Desnou
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama