Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2501 hlasů v anketě 2501
ne
3683 hlasů v anketě 3683

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Teprve sedmnáctiletý chlapec zahynul následkem dopravní nehody

obrázek ke článku: Teprve sedmnáctiletý chlapec zahynul následkem dopravní nehody

Autonehoda mezi osobním vozidlem, motocyklem a poté s nákladním automobilem Iveco si vyžádala život teprve sedmnáctiletého motocyklisty. Dopravní nehodu patrně zavinil řidič osobního vozidla, když nepřizpůsobil rychlost.

Dopravní nehoda Bludov na Šumperku 29.7.2009

K tragické autonehodě došlo na silnici mezi obcemi Bludov a Šumperk dvacet minut před devátou hodinou ráno 29.července 2009. Osmapadesátiletý řidič osobního vozidla Renault Megane vlivem vysoké rychlost najel na pravou krajnici a poté dostal smyk. Vozidlo se ve smyku dostalo do levého pruhu, kde do něj z boku narazil motocykl Yamaha řízený teprve sedmnáctiletým řidičem z Bludova. Renault ještě narazil do přední části automobilu Iveco. Trosky havarovaných vozidel dále poškodili Peugeot 307, který jel za Ivecem.

Dopravní nehoda měla bohužel tragické následky. Motocyklista utrpěl velmi vážná poranění kterým během resuscitace podlehl. Řidič Renaultu se při autonehodě zranil lehce a byl odvezen do nemocnice v Šumperku. V ostatních vozidlech nikdo další zraněn nebyl.

Přesná příčina dopravní nehody je v šetření. Jako nejpravděpodobnější se jeví nepřiměřená rychlost. U řidičů byla na místě provedena zkouška na alkohol, která jeho požití před jízdou neprokázala.

foto: HZS

Čtěte také:
Motorkář nepřežil čelní náraz do plně naloženého náklaďáku >>
Další motorkář nedojel do cíle své cesty >>
Motorkář předjížděl zprava a střetl se s traktorem >>

Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama