Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2502 hlasů v anketě 2502
ne
3685 hlasů v anketě 3685

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Řidič sanitky a převážený pacient obětmi tragické dopravní nehody

obrázek ke článku: Řidič sanitky a převážený pacient obětmi tragické dopravní nehody

Dva lidé zemřeli na místě dopravní nehody při níž se sanitní vůz čelně střetl s protijedoucím kamionem. Událost se stala na silnici mezi Vamberkem a Rybnou nad Zdobnicí.

Dopravní nehoda Vamberk - Rybná nad Zdobnicí 24.6.2011


V pátek 24.června 2011 došlo na silnci číslo 11 mezi obcemi Vamberk a Rybná nad Zdobnicí v tragické dopravní nehodě. Sanitka se zapnutými majáky převážející pacienta do nemocnice se při předjíždění traktoru čelně střetla s v protisměru jedoucím kamionem. K události došlo krátce po čtvrté hodině ráno.

Na místo ihned vyjely složky záchranného systému. Hasiči ze sanitního vozu za pomoci hydraulických nástrojů vyprostili řidiče sanitky a převáženého pacienta. Lekář záchranné služby však u obou mohl pouze konstatovat smrt na následky vážných zranění utrpěných při dopravní nehodě. Odstaňování následků autonehody trvalo více než dvě hodiny.

Během této doby byla silnici zcela uzavřena a doprava odkláněna po objízdných trasách.

foto: HZS

Dopravní nehody v okolí:
Čelní srážka dodávky a nákladního vozidla na Orlickoústecku >>
Nebezpečné předjíždění příčinou dopravní nehody >>
Čelní střet Audi a dodávky Peugot v Doudlebách nad Orlicí >>

obrázek ke článku: Řidič sanitky a převážený pacient obětmi tragické dopravní nehody obrázek ke článku: Řidič sanitky a převážený pacient obětmi tragické dopravní nehody obrázek ke článku: Řidič sanitky a převážený pacient obětmi tragické dopravní nehody obrázek ke článku: Řidič sanitky a převážený pacient obětmi tragické dopravní nehody obrázek ke článku: Řidič sanitky a převážený pacient obětmi tragické dopravní nehody obrázek ke článku: Řidič sanitky a převážený pacient obětmi tragické dopravní nehody obrázek ke článku: Řidič sanitky a převážený pacient obětmi tragické dopravní nehody
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama