Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2503 hlasů v anketě 2503
ne
3687 hlasů v anketě 3687

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Vyzvedl si řidičák a o pár hodin později zavinil tragickou dopravní nehodu

obrázek ke článku: Vyzvedl si řidičák a o pár hodin později zavinil tragickou dopravní nehodu

Dva mladé lidské životy vyhlasly při dopravní nehodě, kterou zavinil nezkušený mladý řidič, který si jenom o pár hodin dříve vyzvedl svůj první řidičský průkaz. Ve vraku Škody 125 zahynuli šesnáctiletý chlapec a dva roky starší dívka. Další spolujezdkyně byla zraněna těžce.

Dopravní nehoda Mašovice 30.června 2011

K otřesné autonehodě s tragickými následky došlo ve středu 29.června 2011 v podvečer u obce Mašovice na Znojemsku. Celý tragický příběh se začal odehrávat o několik hodin dříve, kdy si teprve  osmnáctiletý chlapec o půl čtvrté odpoledne vyzvedl svůj první řidičský průkaz. V podvečerních hodinách do stařičkého vozidla Škoda 125 naložil své čtyři kamarády a vydal se s nimi k vodě prožít příjemné osvěžení po tropickém dni. Nikdo z pětice kamáradů však již ten toto den osvěžení nezažil a dva z nich ho již nazažijí nikdy.  Nezkušený řidič v mírné levotočivé zatáčce nepřizpůsobil rychlost jízdy a s vozidlem  vyjel do příkopu, kde zadní částí auta narazil do stromu, který přerazil a poté narazil do stromu dalšího o který celé auto rozlomil na dvě části.


Dopravní nehoda, kterou způsobil měla tragický konec a pro cestující na zadních sedadlech zcela fatální následky. Šestnáctiletá dívka, která v době autonehody seděla na levé straně utrpěla těžká zranění, avšak přivolaných záchranářům se jí podařilo zachránit a byla neprodleně transportována vrtulníkem do nemocnice v Brně. Šestnáctiletý chlapec sedící na pravé straně vozidla a o dva roky starší dívka utrpěli rozsáhlá zranění, kterým oba na místě dopravní nehody podlehli. Sedmnáctiletý muž na předním sedadle utrpěl zranění a musel být hospitalizován ve znojemské nemocnici.

Osmnáctiletý řidič utrpěl pouze lehká zranění a po ošetření byl propuštěn domů.  Na místě autonehody policisté podrobili mladého řidiče testu na alkohol a drogy, který v obou případech dopadl negativně. Mladík též na místě přišel o svůj před pár hodinami získaný řidičský průkaz.

Doprava v místě dopravní nehody do jejího odstranění byl sveden do jediného pruhu.

foto: Policie ČR

Dopravní nehody v okolí:
Čelní střet Mercedesu a Fiatu >>
Řidič zemřel na následky dopravní nehody na Znojemsku >>
Riskatní jízda opět zabíjela na Třebíčsku >>

obrázek ke článku: Vyzvedl si řidičák a o pár hodin později zavinil tragickou dopravní nehodu obrázek ke článku: Vyzvedl si řidičák a o pár hodin později zavinil tragickou dopravní nehodu obrázek ke článku: Vyzvedl si řidičák a o pár hodin později zavinil tragickou dopravní nehodu obrázek ke článku: Vyzvedl si řidičák a o pár hodin později zavinil tragickou dopravní nehodu
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama