Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2495 hlasů v anketě 2495
ne
3679 hlasů v anketě 3679

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Jeden mrtvý, pět těžce zraněných a deset lehce

obrázek ke článku: Jeden mrtvý, pět těžce zraněných a deset lehce

Tragický konec měla dopravní nehoda při níž se střetl osobní vůz s nákladní soupravou a zájezdovým autobusem. Vyhasl jeden lidský život a mnoho dalších cestujících bylo zraněno.

Dopravní nehoda Kožušice 15.8.2011

Deset minut před polednem 15.srpna 2011 došlo na silnici E50 nedaleko obce Kožušice k tragické dopravní nehodě. Dvaadvacetiletý řidič vozidla Opel Zafira jel ve směru od Brna na Uherské Hradiště a rozhodl se předjet před ním jedoucí zájezdový autobus z Německa. Bohužel tento manévr nezvládl a srazil se čelně s protijedoucí nákladní soupravou. Po střetu byl zdemolovaný vrak osobáku odhozen do příkopu. Nákladní souprava následkem střetu vybočila a čelně narazila do autobusu.

Bilance této těžké dopravní nehody byla tragická. Posádka Opelu, řidič a jeho spolujezdkyně, zůstala ve vraku zaklíněná a vyprostit je museli až zasahující hasiči. Po vyproštění byly oba transportováni v kritickém stavu do nemocnice, kde však těžce zraněný řidič zemřel. Řidiče autobusu, který utrpěl těžká zranění vyprostili hasiči a následně byl převezen do nemocnice. Těžká zranění utrpěl i řidič nákladní soupravy, ze které se utrhla celá kabina. Muž navzdory svým poraněním z kabiny vylezl okenkem a následně upadl do bezvědomí. Těžké zranění utrpěla i jedna cestující v autobuse a dalších deset bylo zraněno lehce.

Odstraňování následků dopravní nehody se protáhlo až večerních hodin.

foto: HZS

Dopravní nehody v okolí:
Nedal přednost motorce jedoucí po hlavní >>
Tragédie na Vyškovsku >>
Před vánocemi zahynul při dopravní nehodě dvacetiletý muž >>
Další zmařený lidský život při dopravní nehodě >>

obrázek ke článku: Jeden mrtvý, pět těžce zraněných a deset lehce obrázek ke článku: Jeden mrtvý, pět těžce zraněných a deset lehce obrázek ke článku: Jeden mrtvý, pět těžce zraněných a deset lehce obrázek ke článku: Jeden mrtvý, pět těžce zraněných a deset lehce obrázek ke článku: Jeden mrtvý, pět těžce zraněných a deset lehce obrázek ke článku: Jeden mrtvý, pět těžce zraněných a deset lehce obrázek ke článku: Jeden mrtvý, pět těžce zraněných a deset lehce obrázek ke článku: Jeden mrtvý, pět těžce zraněných a deset lehce obrázek ke článku: Jeden mrtvý, pět těžce zraněných a deset lehce obrázek ke článku: Jeden mrtvý, pět těžce zraněných a deset lehce obrázek ke článku: Jeden mrtvý, pět těžce zraněných a deset lehce
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

martina | 12. 07. 2012 - 09:08:10

souhlasím

Naprosto souhlasím ,já projížděla tím místem asi hodinu před nehodou,nebýt toho,že jsem musela nečekaně ještě něco zařídit,mohla jsem tam skončit i já.Opravdu nevíte ani dne ani hodiny.Ale pro dotyčného řidiče bych měla jednu radu.

Mattess | 22. 04. 2012 - 10:43:06

Jeste se nezotavil

Zdravim. Jeste do nedavna jsem pracoval u firmy Solotrans u ktere jezdil i ridic kamionu Iveco EuroCargo s vlekem. Muj ted uz byvaly kolega se ze sveho zraneni stale nezotavil a dodnes jeste prochazi vysetrenim a nepracuje. Problemy s pateri atd. Doktor mu chce zakazat profesionalne ridit. Jak se ve vterine muze nekomu zmenit zivot aniz by za to mohl a mohl to nejak ovlivnit. Lidi neblaznete!!!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama