Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2499 hlasů v anketě 2499
ne
3683 hlasů v anketě 3683

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Tragédie nedaleko Hrádku nad Nisou

obrázek ke článku: Tragédie nedaleko Hrádku nad Nisou

Při tragické dopravní nehodě zahynuli tři lidé. Dva mladí muži, jedna nezletilá dívka a nezletilý chlapec. Další devatenáctiletý spolujezdec byl s těžkými zraněními letecky transportován do nemocnice.

Dopravní nehoda 28.5.2012 Dolní Sedlo, Hradek nad Nisou

K této otřesné dopravní nehodě došlo 28. května 2012 na silnici u obce Dolní Sedlo nedaleko Hrádku nad Nisou. Třicetiletý řidič patrně nepřizpůsobil rychlost vozidla Škoda Octavia při průjezdu pravotočivé zatáčky a po jejím projetí vyjel vlevo, kde trefil betonový sloupek, značení a následně narazil do vzrostlého stromu.

Záchranářům se po příjezdu na místo dopravní nehody naskytl hrůzostrašný pohled na zkrvavená těla zaklíněná ve zdemolovaném vraku Octavie. Po jejich vyproštění lékař konstatoval úmrtí následkem dopravní nehody u třicetiletého řidiče, o rok mladšího spolujezdce a mladistvých dívky a chlapce. Devetenáctiletý spolujezdec byl po prvotním ošetření transportován ve vážném stavu do nemocnice. Tragickou bilanci autonehody zhoršilo patrně i nepřipoutání cestujících bezpečnostními pásy.

Aktualizováno: 26.7.2012
Vyšetřování dopravní nehody bylo zjištěno, že řidič vozidla měl v době autonehody v krvi 2,48 promile alkoholu a byl pod vlivem marihuany. V okamžiku, kdy vozidlo vyjelo ze silnice jelo rychlostí minimálně 130 km/hod. Devatenáctiletý muž, který jako jediný autonehodu přežil leží v kómatu upoután na lůžko.

foto: Policie České republiky, HZS

Dopravní nehody v okolí:
Vysoká rychlost a následný smyk příčinou autonehody ve Vysokém nad Jizerou >>
Čtrnáctiletý chlapec zahynul přo dopravní nehodě >>
Felicií čelně do kameného piliře >>
Autonehoda – dva cizinci se domů již nevrátí >>

obrázek ke článku: Tragédie nedaleko Hrádku nad Nisou obrázek ke článku: Tragédie nedaleko Hrádku nad Nisou obrázek ke článku: Tragédie nedaleko Hrádku nad Nisou
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama