Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2495 hlasů v anketě 2495
ne
3679 hlasů v anketě 3679

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Při předjíždění zabil ženu v protisměru

obrázek ke článku: Při předjíždění zabil ženu v protisměru

Jedna žena zemřela a čtyři osoby se zranili poté co jedeatřicetiletý řidič auta nezvládl předjížděcí manévr a čelně se střetl s protijedoucím autem. Muži nyní hrozí až šest let za mřížemi.

Dopravní nehoda 13.10.2012 Kyjov - Stážovice

K tragické dopravní nehodě došlo v sobotu 13.října 2012 na trase mezi obcemi Kyjov a Stážovice po třetí hodině odpoledne. Jedenatřicetiletý řidič osobního vozidla Fiat se rozhodl předjet před ním pomaleji jedoucí vozidlo. Při tomto manévru se však jeho vozidlo čelně srazilo s protijedoucím osobním autem Pontiac. Jeho šestatřicetiletá řidička již neměla šanci střetu jakkoliv zabránit a utrpěla zranění, která nebyla slučitelná se životem a zahynula na místě dopravní nehody. Další zranění, včetně tříletého dítěte byly po prvotním ošetření převezeny se zraněními do nemocnice.

Policisté podrobili řidiče Fiatu dechové zkoužce, která jeho požití před jízdou vyloučila. Muž je však podezřelý z usmrcení z nedbalosti a za mřížemi může strávit až šest let.

foto: Policie ČR

Dopravní nehody v okolí:
Nebezpečné předjíždění příčinou autonehody při níž uhořel člověk >>
Tři lidské životy vyhasly při autonehodě v Bílovicích >>
Vybráno z archivu – tři lidské životy vyhasly při dopravní nehodě u Nivnice >>
Zdemolovaná Felicie a mrtvý řidič u Mikulčic na Hodonínsku >>

obrázek ke článku: Při předjíždění zabil ženu v protisměru obrázek ke článku: Při předjíždění zabil ženu v protisměru obrázek ke článku: Při předjíždění zabil ženu v protisměru obrázek ke článku: Při předjíždění zabil ženu v protisměru
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama