Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2482 hlasů v anketě 2482
ne
3658 hlasů v anketě 3658

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Tři basketbalisté zemřeli při dopravní nehodě u obce Pleše

obrázek ke článku: Tři basketbalisté zemřeli při dopravní nehodě u obce Pleše

Neskutečně tragické následky měla dopravní nehoda při které řidič nezvládl vozidlo Škoda Superb, které se převrátilo na bok a narazilo do stromu. Všichni tři cestující, spoluhráči z jindřichohradeckého basketbalového týmu utrpěli zranění neslučitelná se životem a zemřeli na místě dopravní nehody.

Dopravní nehoda - obec Pleše 14.1.2014

K tragické autonehodě došlo v úterý 14. ledna 2014 v osmnáct hodin v levotočivé zatáčce na silnici 600 metrů za obcí Pleše směrem na obec Doňov na Jindřichohradecku. Vozidlem Škoda Superb cestovali společně tři spoluhráči z basketbalového oddílu v Jindřichově Hradci. Třiadvacetilitý řidič při průjezdu zatáčky nepřizpůsobil rychlost vozidla, které vjelo na krajnici a následně do příkopu a po sto metrech narazil do svodidel a betonové propusti a poté se převrátilo na bok a střechou narazilo do stromu.

Záchranáři na místě dopravní nehody již pouze mohli konstatovat smrt všech tří cestujících. Kromě řidiče ve vozidle zahynuli i jednadvacetiletý a devatenáctiletý spolujezdci.

Policisté dopravní nehodu zdokumentovali a na místě vyloučili technickou závadu na vozidle. Po 21. hodině hasiči ze zcela zdemolovaného vraku vozidla vyprostili tragicky zesnulou posádku a Superb byl odvezen na expertizů.

foto: HZS

Dopravní nehody v okolí:
Otřesné následky dopravní nehody na Písecku si vyžádaly dva lidské životy >>
Nepřizpůsobil rychlost a zabil dva lidi >>
Tři mladé životy vyhasly následkem dopravní nehody na přejezdu u Dobešic >>
Dva lidé zemřeli při dopravní nehodě u Lejšovky >>

obrázek ke článku: Tři basketbalisté zemřeli při dopravní nehodě u obce Pleše obrázek ke článku: Tři basketbalisté zemřeli při dopravní nehodě u obce Pleše obrázek ke článku: Tři basketbalisté zemřeli při dopravní nehodě u obce Pleše obrázek ke článku: Tři basketbalisté zemřeli při dopravní nehodě u obce Pleše obrázek ke článku: Tři basketbalisté zemřeli při dopravní nehodě u obce Pleše
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama