Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2518 hlasů v anketě 2518
ne
3697 hlasů v anketě 3697

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Následky těžké dopravní nehody u obce Hory

obrázek ke článku: Následky těžké dopravní nehody u obce Hory

Náročný zásah záchranářů si vyžádala těžká autonehoda při které došlo ke zranění pěti osob. Událost se stala na silnici mezi Karlovými Vary a Sokolovem.

Dopravní nehoda u obce Hory 26.7.2009

V neděli 26. července 2009 ráno před osmou hodinou došlo na silnici I/6 ve směru z Karlových Varů na Sokolov k vážné dopravní nehodě. Ve vozidle Volkswagen Caravelle cestovali tři muži a dvě ženy.

Řidič vozidla patrně následkem vysoké rychlosti dostal s vozidlem smyk a narazil do travnatého příkopu. Značně poškozené vozidlo se převrátilo na bok. Cestující byly vymrštěni ven z automobilu a došlo k jejich zranění. Stav dvou zraněných mužů byl velmi vážný a proto byly na místo povolány vrtulníky letecké záchranné služby, které je dopravily do nemocnic v Plzni a Praze. Ostatní cestující z havarovaného auta byli převezeni do nemocnic v Sokolově a Karlových Varech. Stav jedné se zraněných žen nevyžadoval hospitalizaci a proto byla po ošetření propuštěna do domácího léčení.

Po dobu vyšetřování a odstraňování následků dopravní nehody byla silnice v tomto úseku zcela uzavřena a Policie odkláněla dopravu po objízdných trasách. Provoz se sem vrátil zhruba po dvou hodinách.

foto: HZS

Čtěte také:
Otřesné následky dopravní nehody u Rymic na Kroměřížsku >>
Následky dopravní nehody nepřežili tři lidé >>
Nedal přednost v jízdě a zemřel >>

obrázek ke článku: Následky těžké dopravní nehody u obce Hory obrázek ke článku: Následky těžké dopravní nehody u obce Hory obrázek ke článku: Následky těžké dopravní nehody u obce Hory obrázek ke článku: Následky těžké dopravní nehody u obce Hory obrázek ke článku: Následky těžké dopravní nehody u obce Hory
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama