Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2502 hlasů v anketě 2502
ne
3685 hlasů v anketě 3685

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Dvě oběti při dopravní nehodě na železničním přejezdu

obrázek ke článku: Dvě oběti při dopravní nehodě na železničním přejezdu

Silný náraz motorového vlaku do buku dodávky vymrštil osádku mimo vozidlo. Oba muži utrpěli zranění, kterým na místě dopravní nehody podlehli. Vlak tlačil dodávku dalších téměř 200 metrů na další železniční přejezd.

Železniční nehoda - Slatiňany 6.10.2009

K tragické autonehodě došlo v úterý 6.října 2009 v sedm hodin ráno na železničním přejedu ve Slatiňanech na Chrudimsku. Pětapadesátiletý řidič dodávky Renault Master nerespektoval výstražné zařízení na přejezdu a vjel na něj přesně v okamžiku, kdy k němu po kolejích přijížděl motorový vlak. Jeho strojvůdce již neměl šanci střetu nijak zabránit. Prudký náraz vyhodil řidiče dodávky a jeho dva roky mladší spolujezdce ven z vozidla do prostoru kolejiště. Vlak se strojvůdci podařilo zastavit až po téměř 200 metrech na dalším železničním přejezdu přičemž vozidlo tlačil celou vzdálenost před sebou.

Záchranáři se pokoušeli resuscitací oba muže oživit avšak bezvýsledně. Oba zemřeli na místě dopravní nehody. Strojvůdce ani nikdo z cestujících ve vlaku zranění neutrpěl.

Policie podrobila strojvůdce dechové zkoušce na alkohol s negativní výsledkem.

foto:HZS + Policie České republiky

Související články:
Fiat Punto versus 605 tun těžká vlaková souprava >>
Následky dopravní nehody si vyžádaly dva lidské životy >>
Dopravní nehodu u Lukové přežili zázrakem >>
Další tragická autonehoda na železničním přejezdu >>

obrázek ke článku: Dvě oběti při dopravní nehodě na železničním přejezdu obrázek ke článku: Dvě oběti při dopravní nehodě na železničním přejezdu obrázek ke článku: Dvě oběti při dopravní nehodě na železničním přejezdu obrázek ke článku: Dvě oběti při dopravní nehodě na železničním přejezdu obrázek ke článku: Dvě oběti při dopravní nehodě na železničním přejezdu obrázek ke článku: Dvě oběti při dopravní nehodě na železničním přejezdu
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama