Policie ČR - www.policie-čr.cz Přeskočit na hlavní obsah | Přeskočit na navigaci
Klíčová slova webu

Policie České Republiky, hledané osoby, pátrání po osobách, FBI, městská policie, Stb seznamy, bodové hodnocení, přestupky řidičů, dopravní nehody, autonehody, zákony, CIA, policejní sbory v zahraničí, kriminalistika, přestupky, policejní aféry, INTERPOL, policista, pátrání, POLICIE ČR

Policie: 158   |   Hasiči: 150   |   Záchranná služba: 155   |   Tísňová volání: 112   |   Městská policie: 156

Navigace

Anketa

Používáte ve vozidle antiradar?

ano
2512 hlasů v anketě 2512
ne
3696 hlasů v anketě 3696

Považujete za správné zavedení povinnosti užívat zimní pneu?


Mladý řidič zemřel následkem dopravní nehody u Králík na Orlickoústecku

obrázek ke článku: Mladý řidič zemřel následkem dopravní nehody u Králík na Orlickoústecku

Alfa Romeo a Renault Twingo se srazily na silnici mezi obcemi Králíky a Dolní Lipka na Orlickoústecku. Devatenáctiletý řidič dopravní nehodu nepřežil.

Dopravní nehoda - Králíky - Dolní Lipka 3.11.2009

Jeden lidský život si vyžádala těžká autonehody na silnici č 43 mezi obcemi Králíky a Dolní Lipka ke které došlo krátce po třetí hodině odpolední 3.listopadu 2009. Vozidlo Renault Twingo řízené šestatřicetiletým řidičem odbočovalo vlevo mimo hlavní silnici k místní zástavbě, když do něj narazila Alfo Romeo 156 řízená devatenáctiletým řidičem.

Po střetu byla obě auta odhozena vlevo mimo silnici a k převrácení Alfy na bok a jejímu nárazu střechou na strom kolem kterého se obtočila.

Pro jejího mladého řidiče se zdemolovaný vrak stal smrtelnou pastí. Záchranáři museli Alfu od stromu odtrhnout, aby se zasahují lékař mohl dostat k řidiči. Bohužel mohl již pouze konstatovat smrt na následky těžkých poranění utrpěných následkem dopravní nehody.

Řidič Twinga utrpěl lehké zranění a byl převezen do nemocnice. Před tím je autonehodu vyšetřující policisté podrobili dechové zkoušce s negativní výsledkem. Vyšetřováním bylo dále zjištěno, že Alfa Romea měla sjeté pneumatiky s letním vzorkem. Do jaké míry tato skutečnost ovlivnila dopravní nehodu stanový znalec z oboru silniční dopravy.

foto: HZS + Policie České republiky

Související články:
Osudná cesta ze svatby – dva lidské životy vyhasly při dopravní nehodě >>
Čelní střet dvou náklaďáků v obci Malá Morava >>

obrázek ke článku: Mladý řidič zemřel následkem dopravní nehody u Králík na Orlickoústecku obrázek ke článku: Mladý řidič zemřel následkem dopravní nehody u Králík na Orlickoústecku obrázek ke článku: Mladý řidič zemřel následkem dopravní nehody u Králík na Orlickoústecku obrázek ke článku: Mladý řidič zemřel následkem dopravní nehody u Králík na Orlickoústecku obrázek ke článku: Mladý řidič zemřel následkem dopravní nehody u Králík na Orlickoústecku obrázek ke článku: Mladý řidič zemřel následkem dopravní nehody u Králík na Orlickoústecku obrázek ke článku: Mladý řidič zemřel následkem dopravní nehody u Králík na Orlickoústecku obrázek ke článku: Mladý řidič zemřel následkem dopravní nehody u Králík na Orlickoústecku
Plechové disky
Plechové disky a levné pneu - také jako komplety s pneumatikami

Komentáře:

Dosud nebyl vložen žádný komentář!


Vyhledávání

Aktuálně na webu

Chcete reagovat na některý článek, událost, chování policistů? Ke každému článku můžete přidat vlastní komentář. Více informací »

Reklama


Reklama